ΚΟΣΜΟΣ

Εμφανίστηκε η βασίλισσα Ελισάβετ βάζοντας τέλος στις φήμες για την υγεία της

Εμφανίστηκε η βασίλισσα Ελισάβετ βάζοντας τέλος στις φήμες για την υγεία της
REUTERS/Alan Walter

Η βασίλισσα Ελισάβετ έκανε την Κυριακή την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά το βαρύ κρυολόγημα που πέρασε, το οποίο την ανάγκασε να μην παραστεί στην χριστουγεννιάτικη και την πρωτοχρονιάτικη λειτουργία, δημιουργώντας αναστάτωση για την κατάσταση της υγείας της.

Φορώντας ένα πανωφόρι με έντονο μπλε χρώμα και ασορτί καπέλο, η βασίλισσα έφθασε με τον σύζυγό της, τον 95χρονο πρίγκιππα Φίλιππο, στην εκκλησία της Αγίας Μαρίας της Μαγδαληνής στο Σάντρινχαμ της ανατολικής Αγγλίας, όπου κατά παράδοση περνάει τις εορταστικές περιόδους στην εξοχική της κατοικία.

640x640

REUTERS/Alan Walter

Το ταξίδι στο Σάντρινχαμ καθυστέρησε κατά μία ημέρα επειδή τόσο η ίδια όσο και ο Φίλιππος υπέφεραν από βαρύ κρυολόγημα, όπως ανακοίνωσαν τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ.

640x640 1

REUTERS/Alan Walter

Η ασθένειά της την ανάγκασε να χάσει για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες την χριστουγεννιάτικη λειτουργία στην εκκλησία απογοητεύοντας έτσι ένα πλήθος πολιτών που είχαν συρρεύσει εκεί για να δουν την βασιλική οικογένεια ενώ στη συνέχεια δεν παρέστη ούτε στην πρωτοχρονιάτικη καθώς δεν είχε ακόμη αναρρώσει.

640x640 2

REUTERS/Alan Walter

Τα βρετανικά media –και όχι μόνο- είχαν αρχίσει να παραληρούν, προετοιμάζοντας όλο τον κόσμο για τον χαμό της βασίλισσας, ωστόσο η ίδια σήμερα τους διέψευσε όλους δείχνοντας πως είναι καλά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ