Γερμανία: Εκπρόσωπος κόμματος πρότεινε το κράτος να χρηματοδοτεί το σεξ με πόρνες
Μία αρκετά πρωτότυπη ιδέα έριξε στο τραπέζι το Κόμμα των Πρασίνων στη Γερμανία.
Ειδικότερα, η εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος πρότεινε τα άτομα με ειδικές ανάγκες αλλά και οι σοβαρά άρρωστοι να διεκδικούν επιστροφή χρημάτων από το κράτος αν πληρώνουν για να ικανοποιήσουν τις σεξουαλικές τους ανάγκες.
Βασική προϋπόθεση, είναι να αποδείξουν ότι όντως είναι ανήμποροι και ότι μόνο για αυτό τον λόγο αναγκάζονται να πληρώνουν για σεξ. Η βουλευτής των Πρασίνων, Elisabeth Scharfenberg, δήλωσε στην εφημερίδα Welt am Sonntag ότι «θα μπορούσε να φανταστεί το ενδεχόμενο οι τοπικές αρχές χρηματοδοτούν τη σεξουαλική βοήθεια».
Η γερμανική εφημερίδα συμπληρώνει μάλιστα ότι τα τελευταία χρόνια έχει αυξηθεί ραγδαία ο αριθμός των γυναικών που προσφέρουν σεξ, μαζί με κατ’ οίκον βοήθεια. Μάλιστα, μία σύμβουλος σεξουαλικής αγωγής για τα γηροκομεία δήλωσε ότι «οι πόρνες ήταν ευλογία για κάποιους ασθενείς».
Ο Τζέι Κλέιτον ορκίστηκε νέος Διευθυντής Εθνικών Πληροφοριών των ΗΠΑ
20:24
Liveblog: Στις αυλές των σπιτιών οι φλόγες στη Λούμπα - Εκκενώνονται Νέο Αλεποχώρι και Μορφέικα
20:20
Ο Ζελένσκι ελπίζει πως οι πιέσεις προς τη Μόσχα θα φέρουν την ειρήνη το φθινόπωρο
20:13
Ο φετινός Ιούλιος ήταν ο πιο άνυδρος που έχει καταγραφεί από το 1836 στη Βρετανία
20:01