ΚΟΣΜΟΣ

Ογδοντάχρονη ληστεύει μαγαζιά επί μια 5ετία γιατί νιώθει μοναξιά και βαριέται

Ογδοντάχρονη ληστεύει μαγαζιά επί μια 5ετία γιατί νιώθει μοναξιά και βαριέται
TWITTER

Ο ισχυρότερος «αντίπαλος» των ηλικιωμένων ανθρώπων ή πιο σωστά που είτε έχασαν τον σύντροφό τους είτε δεν έτυχε να έχουν σύντροφο είναι η μοναξιά. Ο καθένας παλεύει μαζί του με τους δικούς του συμμάχους και με τα δικά του όπλα και στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων, τα όπλα αυτά και οι σύμμαχοι αυτοί βρίσκονται μέσα στο πλαίσιο του νόμου.

Υπάρχουν βέβαια και οι εξαιρέσεις. Τρανή απόδειξη, ίσως και περισσότερο από όσο χρειάζεται, μια προγιαγιά από τη Βρετανία ηλίκίας 79 ετών η οποία προσφάτως συνελήφθη και καταδικάστηκε για 39η φορά για κλοπή.

Η June Humphreys έχει ληστέψει αγαθά, κυρίως τρόφιμα και ήδη πρώτης ανάγκης από διάφορα μαγαζιά στις ευρύτερες περιοχές των Staffordshire και Cheshire, αξίας χιλιάδων λιρών, όπως αναφέρεται και σε δημοσίευμα της Metro. Όχι γιατί έχει ανάγκη, αλλά επειδή όπως η ίδια δήλωσε στις Αρχές «βαριέμαι. Δεν έχω τι να κάνω και ψάχνω μια διέξοδο. Ψάχνω έναν τρόπο να φύγω από το Κρου».

Η June Humphreys έχει επτά παιδιά αλλά διατηρεί επαφές μόνο με το ένα εξ αυτών. Η ιστορία της έχει προκαλέσει συγκίνηση στη Βρετανία ακόμα και σε ανθρώπους που θα έπρεπε θεωρητικά να μένουν ανεπηρέαστοι λόγω θέσεως, ήτοι εκπροσώπους των δικαστικών Αρχών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ