Ξύλο στην τουρκική βουλή: Βουλευτές πιάστηκαν στα χέρια (pics&vid)
Στα χέρια ήρθαν Τούρκοι βουλευτές στο κοινοβούλιο κατά τη διάρκεια της συζήτησης που διεξάγεται για τη συνταγματική μεταρρύθμιση, προκειμένου να ενισχυθούν οι εξουσίες του προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Τα «αίματα άναψαν» ανάμεσα στους βουλευτές του κυβερνόντος κόμματος (AKP) και στους βουλευτές της αντιπολίτευσης, οι οποίοι πιάστηκαν στα χέρια σπρώχνοντας ο ένας τον άλλον γύρω από το κεντρικό βήμα του Κοινοβουλίου.

(Πηγή: twitter, @metesohtaoglu)
Το AKP έχοντας την υποστήριξη του εθνικιστικού κόμματος (MHP) προωθεί την υιοθέτηση των σχετικών τροποποιήσεων του συντάγματος, οι οποίες σύμφωνα με τον Ερντογάν θα ενισχύουν την άσκηση της εξουσίας, αποτρέποντας την προσφυγή σε εύθραυστες κυβερνήσεις συνεργασίας, όπως συνέβαινε στο πρόσφατο παρελθόν.
Τόσο το αντιπολιτευτικό κόμμα CHP, όσο και το φιλοκουρδικό (HDP) φοβούνται ότι οι προτεινόμενες μεταρρυθμίσεις θα κλιμακώσουν τον αυταρχισμό άσκησης της προεδρικής εξουσίας.

(Πηγή: twitter, @metesohtaoglu)
Αθήνα: Πώς επιλέγονται τα δέντρα στις νέες φυτεύσεις, γιατί χάνονται χιλιάδες και τι μπορεί να σώσει το αστικό πράσινο
09:08
Η σκοτεινή αλήθεια πίσω από την τέχνη της ανατομίας - Ιστορίες βίας, ανισότητας και εκμετάλλευσης
09:00
Ποιοι ελληνικοί προορισμοί παίρνουν προβάδισμα στον δωδεκάμηνο τουρισμό
08:49
Μέχρι 2.000 ευρώ το πρόστιμο για ακαθάριστα οικόπεδα: Τι προβλέπει το νέο νομοσχέδιο για κυρώσεις - Πότε παρεμβαίνει η Πυροσβεστική
08:41