Τι συζήτησαν Πάπας Φραγκίσκος και Μαχμούντ Αμπάς στο Βατικανό
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς συναντήθηκε, σήμερα, στο Βατικανό, με τον Πάπα Φραγκίσκο και εξέφρασε την ανησυχία του, ότι στην περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ υλοποιήσει τα σχέδια του, σχετικά με τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, τότε, θα πληγεί η ειρηνευτική διαδικασία.
“Περιμένουμε να δούμε αν αυτό θα συμβεί. Εάν συμβεί, τότε, δε θα βοηθήσει την ειρήνη κι ελπίζουμε ότι δε θα συμβεί,” δήλωσε ο Αμπάς στους δημοσιογράφους, έξω από τις Πύλες του Βατικανού, λίγα λεπτά πριν συζητήσει την κατάσταση στη Μέση Ανατολή με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Ο Αμπάς, έκανε τη δήλωση μέσω διερμηνέα, ενώ βρέθηκε στη Ρώμη για τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας του Κράτους της Παλαιστίνης, στο Βατικανό. Η στάση που πραγματοποίησε στη Ρώμη, έγινε στη διάρκεια του ταξιδιού του, προς το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθεί ειρηνευτική διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή.
Στο Κιλκίς αύριο ο πρωθυπουργός - Στη Θεσσαλονίκη για τη στρατιωτική παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου
18:26
Ερντογάν για τουρκολιβυκό μνημόνιο: Χωρίς νομική βάση οι αντιδράσεις της ΕΕ
18:17
Δήμος Αθηναίων: Κλειστά τα σχολέια της Γκράβας, μέχρι να ολοκληρωθούν οι έλεγχοι
18:09
«Δεν αποτελεί υποχώρηση ή αποδοχή κατηγορίας» - Αποχώρησε από το Μαξίμου ο Μιχάλης Μπεκίρης
18:07