Τι συζήτησαν Πάπας Φραγκίσκος και Μαχμούντ Αμπάς στο Βατικανό
Ο πρόεδρος της Παλαιστινιακής Αρχής Μαχμούντ Αμπάς συναντήθηκε, σήμερα, στο Βατικανό, με τον Πάπα Φραγκίσκο και εξέφρασε την ανησυχία του, ότι στην περίπτωση που ο Ντόναλντ Τραμπ υλοποιήσει τα σχέδια του, σχετικά με τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, τότε, θα πληγεί η ειρηνευτική διαδικασία.
“Περιμένουμε να δούμε αν αυτό θα συμβεί. Εάν συμβεί, τότε, δε θα βοηθήσει την ειρήνη κι ελπίζουμε ότι δε θα συμβεί,” δήλωσε ο Αμπάς στους δημοσιογράφους, έξω από τις Πύλες του Βατικανού, λίγα λεπτά πριν συζητήσει την κατάσταση στη Μέση Ανατολή με τον Πάπα Φραγκίσκο.
Ο Αμπάς, έκανε τη δήλωση μέσω διερμηνέα, ενώ βρέθηκε στη Ρώμη για τα εγκαίνια της νέας πρεσβείας του Κράτους της Παλαιστίνης, στο Βατικανό. Η στάση που πραγματοποίησε στη Ρώμη, έγινε στη διάρκεια του ταξιδιού του, προς το Παρίσι, όπου θα πραγματοποιηθεί ειρηνευτική διάσκεψη για τη Μέση Ανατολή.
Το Περού και το Μεξικό αποκατέστησαν τις διπλωματικές σχέσεις
19:31
Nέο πρόστιμο μαμούθ στη Meta για βλάβες σε ανήλικους χρήστες - Αγγίζει το ένα δισ. δολλάρια
19:20
«Η Ιταλία δεν δέχεται τελεσίγραφα από το εξωτερικό», απαντά η Μελόνι στην Μαδρίτη για τη Σένγκεν
19:08
Ρωσικές επιθέσεις σε πετρελαϊκές εγκαταστάσεις της Naftogaz στη ανατολική Ουκρανία
18:57