Ζαν-Μαρκ Ερό: Πρόκληση η μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ
Πρόκληση, με σοβαρές συνέπειες θα αποτελούσε η πρόταση του εκλεγμένου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ για τη μεταφορά της αμερικανικής πρεσβείας στην Ιερουσαλήμ, δήλωσε ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Ζαν-Μαρκ Ερό.
“Φυσικά (πρόκειται για πρόκληση). Νομίζω ότι δε θα έπρεπε να το κάνει,” δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γάλλος ΥΠΕΞ στη γαλλική τηλεοράση (France 3 tv), στο πλαίσιο της διάσκεψης που διεξάγεται στο Παρίσι, για το Μεσανατολικό.
“Μία τέτοια ενέργεια θα έχει δραματικά σοβαρές συνέπειες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που περιλαμβάνεται στην ατζέντα ενός προέδρου των ΗΠΑ. Ωστόσο, κανένας δεν προχώρησε στη λήψη μιας τέτοιας απόφασης. Δε μπορεί κάποιος να έχει μια τόσο μονόπλευρη θέση. Πρέπει να καλλιεργήσεις τις συνθήκες για την ειρήνη,” τόνισε ο Ερό.
ΗΠΑ υπέρ Ελλάδας: Προκλητική η κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου αναφέρει το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
18:28
Μητσοτάκης από Ριάντ: «Ναι» στην παραμονή των Patriot στη Σαουδική Αραβία
18:21
ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΟ CNN GREECE: «Λάθος να ζητούν αποζημίωση, ενώ δικαιούνται μισθό»: Τα δικαιώματα των εργαζομένων της Pizza Fan
18:12
«Χωριάτικο»: 50 άτομα στο στόχαστρο της αστυνομικής επιχείρησης για την απάτη «μαμούθ»
18:02