ΚΟΣΜΟΣ

Τεράστιος καρχαρίας κολυμπά δίπλα από κάιτ-σέρφερ και σπέρνει τον τρόμο (vid)

Τεράστιος καρχαρίας κολυμπά δίπλα από κάιτ-σέρφερ και σπέρνει τον τρόμο (vid)
Facebook/Isabelle Fabre

Πολύ κοντά στον θάνατο βρέθηκε μια μπλόγκερ ταξιδιών στην Αυστραλία, καθώς κάνοντας κάιτ βρέθηκε σε απόσταση αναπνοής από έναν λευκό καρχαρία.

Η 30χρονη Isabelle Fabre έκανε αμέριμνη τη... βόλτα της στα κύματα, όταν ξαφνικά είδε μια μαύρη σκιά κοντά της. Αρχικά νόμιζε ότι ήταν δελφίνι, αλλά σύντομα κατάλαβε πόσο μεγάλο λάθος έκανε.

«Νόμιζα ότι ήταν δελφίνι που έκανε κόλπα... Ξέρετε όταν εμφανίζονται μπροστά σου και σε τρομάζουν», είπε η Γαλλίδα. «Όταν πέρασε από κάτω μου κατάλαβα ότι επρόκειτο για έναν μεγάλο λευκό καρχαρία».

Προσπάθησε να γυρίσει τη σανίδα της και να φύγει μακριά από το αρπακτικό μήκους δύο μέτρων, αλλά επικρατούσε νηνεμία και κάθε στιγμή που περνούσε νόμιζε ότι θα έρθει το τέλος της.

isabelle4

(Facebook/Isabelle Fabre)

Ένας φίλος της, ο Cyril, που βιντεοσκοπούσε την προσπάθεια της με drone, είχε επίσης εντοπίσει τον καρχαρία και της φώναζε να βγει από το νερό.

«Προσπαθούσα να βγω από το νερό και νόμιζα ότι ‘είμαι ξοφλημένη΄», είπε η 30χρονη.

«Άκουσα τον Cyril να μου φωνάζει ‘Isabelle καρχαρίας... βγες έξω’, έβλεπε τα πάντα από το drone, και αυτός με θεωρούσε νεκρή. Έβλεπα την ζωή να περνάει μπροστά απ΄ τα μάτια μου κάθε φορά που τα πόδια μου άγγιζαν το νερό».

isabelle1

(Facebook/Isabelle Fabre)

Τελικά η 30χρονη Γαλλίδα έφτασε στην ακτή, τρεμάμενη από τον φόβο, αλλά με όλα τα άκρα της στη θέση τους και με μια τρομερή ιστορία να αφηγείται στα παιδιά της.

«Τώρα μπορώ να πω ότι ξεφορτώθηκα έναν λευκό καρχαρία», λέει με καμάρι.

isabelle

(Facebook/Isabelle Fabre)

Για να ξεπεράσει την τρομακτική εμπειρία της, η δημοφιλής μπλόγκερ την επόμενη κιόλας μέρα σκαρφάλωσε σε ένα δέντρο 65 μέτρων, χρησιμοποιώντας μόνο μεταλλικά βοηθήματα και μετά κολύμπησε με φώκιες.

Μάλιστα έχει επιστρέψει στο ίδιο σημείο για κάιτσερφινγκ πολλές φορές αστειευόμενη πως θα «φαγωθεί ζωντανή» στο επόμενο βίντεό της.

isabelle2

(Facebook/Isabelle Fabre)

Διαβάστε ακόμη:

Καρχαρίας φάντασμα «συλλαμβάνεται» για πρώτη φορά από κάμερα (Vid)

Η τρομακτική στιγμή που καρχαρίας κολυμπά κάτω από σανίδα ανυποψίαστου σέρφερ (pics & vid)

Δύτης παγιδεύεται σε κλουβί με έναν λευκό καρχαρία και σώζεται (vid)

ΔΗΜΟΦΙΛΗ