Λονδίνο: Συναγερμός τριών ημερών λόγω του τοξικού νέφους
Σε τριήμερο συναγερμό έθεσε το Λονδίνο ο δήμαρχος Σαντίκ Χαν εξαιτίας του τοξικού νέφους που υπάρχει στην ατμόσφαιρα, ενώ παράλληλα προειδοποίηση για τους κινδύνους στην δημόσια υγεία.
Σύμφωνα με τις προειδοποιήσεις, τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης θα παραμείνουν ιδιαίτερα υψηλά την Πέμπτη σε περιοχές της πρωτεύουσας, και θα διατηρηθούν σε μεσαία επίπεδα την Παρασκευή.
Οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο είναι το City και το Westminster, ενώ αξιοσημείωτη άνοδος θα υπάρξει σε 17 ακόμα προάστια της πόλης.
«Ο βρώμικος αέρας του Λονδίνου συνιστά κίνδυνο για την δημόσια υγεία. Θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε όλη τη διαθέσιμη τεχνολογία, για να ενημερώνουμε τους Λονδρέζους για τα επίπεδα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στις γειτονιές τους», δήλωσε ο Χαν.
Ο πόλεμος στο Ιράν «δυνάμωσε» το δολάριο - Πόσο θα κρατήσει η ανάκαμψη
10:02
Το υπερόπλο που εκτοξεύει 4.500 σφαίρες το λεπτό και προστατεύει την πρεσβεία των ΗΠΑ στη Βαγδάτη
10:01
«Η ΔΕΗ συναντά την Τέχνη» για 2η φορά και συμβάλλει στην εξέλιξη της κοινωνίας
10:00
Αίγλη Ζαππείου: Corporate events με χαρακτήρα και «αίγλη» στο πιο εμβληματικό venue της Αθήνας
10:00