Ο Μπόρις Τζόνσον κατηγορεί τον Ολάντ για ναζιστικούς χαρακτηρισμούς
Σκληρή κριτική στον Γάλλο Πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ άσκησε ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας Μπόρις Τζόνσον.
Συγκεκριμένα κατά την ομιλία του στην Ινδία, ο κ. Τζόνσον, κατηγορεί τον Γάλλο Πρόεδρο, ότι χρησιμοποίησε ναζιστικούς χαρακτηρισμούς για την Βρετανία, ως εκδίκηση για την προσπάθεια της να αποχωρήσει από την Ε. Ε.
Σύμφωνα με τον independent, ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, είπε: «Αν ο Φρανσουά Ολάντ θέλει να χρησιμοποιεί “τιμωρητικά χτυπήματα” σε όποιον προσπαθεί να βγει από την ΕΕ, δεν νομίζω ότι είναι ο δρόμος προς τα μπροστά, και σίγουρα δεν είναι προς το συμφέρον των φίλων και εταίρων μας.
«Μου φαίνεται απολύτως απίστευτο ότι, στον 21ο αιώνα, τα κράτη μέλη της ΕΕ, εξετάζουν το ενδεχόμενο επαναφοράς δασμών για να τιμωρήσουν το Ηνωμένο Βασίλειο».
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24
Γεραπετρίτης: Ιστορικές οι σχέσεις Ελλάδας - Λιβύης - Παράνομο το τουρκολιβυκό μνημόνιο
18:15
Επίδειξη δύναμης από τον Πούτιν στην Ινδία - Υπέγραψε σειρά από συμφωνίες με τον Μόντι
18:06