ΚΟΣΜΟΣ

Ιταλία: Χιονοστιβάδα έπληξε ξενοδοχείο-Τρεις αγνοούμενοι

Ιταλία: Χιονοστιβάδα έπληξε ξενοδοχείο-Τρεις αγνοούμενοι
TWITTER

Αναφορές για τρεις αγνοούμενους κάνουν τα ιταλικά ΜΜΕ, έπειτα από πτώση χιονοστιβάδας η οποία προκάλεσε σημαντικές καταστροφές στο ξενοδοχείο Rigopiano, στην περιοχή Φαρίντολα που βρίσκεται στους πρόποδες του όρους Γκράν Σάσο.

Τα οχήματα της Πολιτικής Προστασίας, των πυροσβεστών και των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών δεν έχουν καταφέρει να φτάσουν ακόμη στο ξενοδοχείο, εξαιτίας της ισχυρής χιονόπτωσης που συνεχίζεται με αμείωτη ένταση στην περιοχή.

Πελάτες του ξενοδοχείου, όμως, κατάφεραν να επικοινωνήσουν με τις τοπικές Αρχές και ενημέρωσαν ότι οι αγνοούμενοι πρέπει να είναι τρεις, όπως μετέδωσε πριν λίγο η δημόσια τηλεόραση της Rai.

Συνολικά, όπως έγραψε νωρίτερα στο διαδίκτυο ο επικεφαλής της περιφέρειας της πόλης Πεσκάρα, Τζουσέππε Ντι Μάρκο, στο ξενοδοχείο βρίσκονταν 20 άτομα.

Οπως γράφει το ΑΠΕ, οι πρώτες βοήθειες αναμένεται να φτάσουν στο ξενοδοχείο Rigopiano περίπου στις 02.30 (ώρα Ελλάδος), αν και εφόσον τα εκχιονιστικά μηχανήματα συνεχίσουν να ανοίγουν δρόμο, δεδομένου ότι το ύψος του χιονιού αγγίζει σχεδόν τα δυο μέτρα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ