ΚΟΣΜΟΣ

Ο Τραμπ τίμησε την Κλίντον ενώπιον των μελών του Κογκρέσου

Ο Τραμπ τίμησε την Κλίντον ενώπιον των μελών του Κογκρέσου
Reuters / CARLOS BARRIA

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ απέτισε την Παρασκευή ιδιαίτερο φόρο τιμής στην Χίλαρι Κλίντον, κατά τη διάρκεια γεύματος στο Κογκρέσο, παρουσία του Μπιλ Κλίντον και της πρώην υπουργού Εξωτερικών, οι οποίοι είχαν νωρίτερα δώσει το «παρών» και στην τελετή ορκωμοσίας του 45ου προέδρου των ΗΠΑ.

«Ένιωσα τιμή μόλις έμαθα ότι ο πρώην πρόεδρος Μπιλ Κλίντον και η Χίλαρι Κλίντον θα έρχονταν εδώ και θα ήθελα να σηκωθείτε», είπε ο Ντόναλντ Τραμπ ενώπιον των προσκεκλημένων του που άρχισαν να χειροκροτούν το ζεύγος Κλίντον, στο τέλος του γεύματος όπου παρέστησαν κοινοβουλευτικοί και αξιωματούχοι, έπειτα από την ορκωμοσία του νέου επικεφαλής της αμερικανικής κυβέρνησης.

«Σέβομαι πολύ αυτά τα δύο πρόσωπα, σας ευχαριστώ όλους που βρίσκεστε εδώ, θα περάσουμε τέσσερις σπουδαίες χρονιές, το ελπίζουμε, με ειρήνη και ευημερία», πρόσθεσε ο Τραμπ, σε μια, σύμφωνα με το ΑΠΕ, σύντομη ομιλία σε ήρεμο και συμφιλιωτικό τόνο.

«Είτε είστε Ρεπουμπλικανοί είτε Δημοκρατικοί, αυτό δεν έχει καμία διαφορά. Εμείς θα σας ακούμε και αυτό είναι τιμή για εμάς» κατέληξε ο νέος πρόεδρος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ