Έτοιμος να συναντηθεί με τον Τραμπ δηλώνει ο Πούτιν
Έτοιμος δηλώνει ο Βλαντιμίρ Πούτιν να συναντηθεί με τον νέο πλανητάρχη, αν και όχι τόσα σύντομα, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ, καθώς οι προετοιμασίες για μια τέτοια συνάντηση ενδέχεται να διαρκέσουν μήνες και όχι εβδομάδες.
«Αυτό δεν θα γίνει τις επόμενες εβδομάδες, ας ελπίσουμε το καλύτερο ότι η συνάντηση θα γίνει τους επόμενους μήνες», δήλωσε ο Πεσκόφ στο BBC.
Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ντόναλντ Τραμπ επικεντρώνεται αρχικά στις αμερικανικές υποθέσεις, μετά την επίσημη ορκωμοσία του ως 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ.
Παρόλα αυτά ο εκπρόσωπος επεσήμανε ότι η ημερομηνία της συνάντησης των δύο ηγετών είναι πιθανό να συζητηθεί στη διάρκεια τηλεφωνικής επικοινωνίας που θα έχουν.
ΕΛΛΑΔΑ
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΕ: Πρόστιμο στην πλατφόρμα Χ για το «μπλε σήμα» και τις παραπλανητικές διαφημίσεις
14:39
ΚΟΣΜΟΣ
Επίσημο: Η Netflix εξαγοράζει την Warner Bros Discovery έναντι 72 δισ. δολαρίων
14:37
ΚΟΣΜΟΣ