ΚΟΣΜΟΣ

Οι νέοι ένοικοι του «μοιραίου» σπιτιού του Πιστόριους… αποκαλύπτονται

Οι νέοι ένοικοι του «μοιραίου»  σπιτιού του Πιστόριους… αποκαλύπτονται

Οι καινούργιοι ένοικοι του σπιτιού όπου ο Όσκαρ Πιστόριους σκότωσε την φίλη του Ρίβα Στέεκαμπ φαίνονται σε βίντεο μέσα από αυτό να υπόσχονται ότι θα κάνουν πάρτι και λέγοντας μάλιστα ότι «ο Όσκαρ έχτισε αυτό το σπίτι για να ψυχαγωγήσει».

Η εκπρόσωπος του παραολυμπιονίκη περιέγραψε το υλικό ως «περίεργο» στον νοτιοαφρικανικό Τύπο ενώ οι δυο νεαροί απολογήθηκαν που άφησαν το αφρικανικό κανάλι Netwerk24 να καταγράψει τις κινήσεις τους στον χώρο.

Μιλώντας όμως στην εφημερίδα Rekord ανέφεραν ότι είχαν τη διαβεβαίωση ότι δεν καταγράφονταν οι κινήσεις και οι δηλώσεις τους από κάποια κάμερα.

«Ήρθαν στο σπίτι για να μας πάρουν συνέντευξη ώστε να προωθήσουν την επιχείρησή μας. Ήμασταν χαλαροί και λέγαμε τη γνώμη μας από τη στιγμή που μας είχαν πει ότι δεν μας καταγράφουν», είπε ο Ντέιβιντ Σκοτ.

Από την άλλη, ο Καγκίσο Μοκοάπε είπε στην εφημερίδα ότι ο σκοπός του βίντεο ήταν να σταλεί ένα θετικό μήνυμα ότι οι άνθρωποι πρέπει να «διασκεδάζουν και να γιορτάζουν τη ζωή».

Οι εταίροι κάνουν μια ξενάγηση στο χώρο στο τηλεοπτικό συνεργείο, συμπεριλαμβανομένου του μπάνιου όπου έχασε τη ζωή της η Στέεκαμπ, ενώ κρατούν και μπουκάλια μπύρας.

Σε κάποιο σημείο, μάλιστα, του βίντεο –μεταδίδει το BBC- ο κ. Σκοτ λέει: «Αυτό είναι ξεκάθαρα σπίτι κάποιου που διασκεδάζει».

Ενώ σε άλλο κομμάτι του βίντεο ακούγεται να λέει στο κανάλι: «Καυτά κορίτσια μπορούν να προσκαλέσουν τον εαυτό τους εδώ» . Σημειώνει μάλιστα ότι ο σκοπός του διδύμου είναι να διακοσμήσει το σπίτι τιμώντας «αυτό που έγινε εδώ».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ