ΚΟΣΜΟΣ

Η άτσαλη σούζα ενός μοτοσικλετιστή που έγινε viral (pics&vid)

Η άτσαλη σούζα ενός μοτοσικλετιστή που έγινε viral (pics&vid)
ViralHog/Youtube

Η άτσαλη σούζα ενός μοτοσικλετιστή του "δώρισε" ένα σωρό τραύματα και εκδορές, αλλά τον έκανε διάσημο σε όλο το διαδίκτυο.

Ο άντρας αποφάσισε να κάνει μερικά ακροβατικά με την μηχανή του, όμως σύντομα έχασε τον έλεγχο και έπεσε. Δεν φορούσε τον κατάλληλο εξοπλισμό για να τον προστατεύσει και πέφτοντας τραυμάτισε τα γυμνά του χέρια – φορούσε κοντομάνικο.

Το βίντεο της αποτυχημένης του φιγούρας τραβήχτηκε τον Ιούλιου του 2016, αλλά ήρθε τώρα στην δημοσιότητα, χαρίζοντας του τα 15 λεπτά δόξας που του ανήκουν.

Στις εικόνες φαίνεται να προσπαθεί να ισορροπήσει την μηχανή του στην πίσω ρόδα, αλλά ξαφνικά χάνει τον έλεγχο και πέφτει φαρδύς-πλατύς στον δρόμο.

moto1

(ViralHog/Youtube)

Ο φίλος του, που βιντεοσκοπεί μέσω κάμερας στο κράνος του, φτάνει στο σημείο που έπεσε και τον ρωτάει «πόσο τρομακτικό ήταν αυτό», «δεν ξέρω, απλά μπλόκαρα», απαντά ο οδηγός, που προφανώς δεν έχει ακόμη συνέλθει από την πτώση.

Πριν καλά-καλά σηκωθεί ανεβαίνει και πάλι στην μηχανή του και πάει στο σπίτι του φίλου του. Εκείνος μη μπορώντας να σταματήσει να γελά αναρωτιέται πως είναι «δυνατόν να οδηγείς ακόμη, αυτό είναι ότι πιο αστείο έχω δει ποτέ».

moto

(ViralHog/Youtube)

Μετά το περιστατικό ο επίδοξος κασκαντέρ πήγε στο νοσοκομείο και προς καλή του τύχη και έκπληξη των γιατρών δεν έχει πάθει κανένα σοβαρό τραύμα από την τρομακτική πτώση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ