Πως ο Τραμπ «ανάγκασε» την Μέρκελ να διαβάσει Playboy
Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται η συνάντηση της Άνγκελα Μέρκελ με τον Ντόναλντ Τραμπ, όποτε γίνει.
Η γερμανίδα Καγκελάριος, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, μελετά προσεκτικά όλες τις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, πριν ακόμα αποφασίσει να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, που επικαλείται δύο ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά τις προετοιμασίες που κάνει η Μέρκελ, η Καγκελάριος της Γερμανίας θέλει να μάθει τα πάντα για τον Τραμπ ώστε να είναι προετοιμασμένη για την πρώτη τους συνάντηση. Μάλιστα, έχει διαβάσει και μία παλαιότερη συνέντευξη που είχε δώσει ο Τραμπ στο Playboy στην οποία είχε δηλώσει ότι θα θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ αν δει ότι «η Αμερική θα συνεχίσει την καθοδική πορεία».
Το Bloomberg σημειώνει ότι το Βερολίνο έχει έρθει σε επαφή με το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ ώστε να προετοιμαστεί η συνάντηση με την Άνγκελα Μέρκελ.

Η Βόρεια Κορέα εξαπέλυσε βλήμα προς τη θάλασσα της Ιαπωνίας, αναφέρει η Σεούλ
13:38
«Φασματικές γραμμές», νέφος: Τα πρώτα στοιχεία για τη συντριβή πυραύλου της SpaceX στη Σελήνη
13:29
Αφθώδης πυρετός και στα βοειδή στη Μυτιλήνη - Τι δείχνει η πρώτη έκθεση επιτήρησης της ζωονόσου
13:19
Rihanna: «Είναι στο στούντιο», αποκαλύπτει ο A$AP Rocky για το νέο της άλμπουμ
13:10