Χιονοστιβάδα Ιταλία: Αυξήθηκαν σε 23 τα θύματα
Εργαζόμενοι των συνεργείων διάσωσης στην κεντρική Ιταλία ανέσυραν στη διάρκεια της νύχτας ακόμα τρία πτώματα από τα ερείπια του ξενοδοχείου το οποίο ισοπεδώθηκε από χιονοστιβάδα πριν από μία εβδομάδα, με αποτέλεσμα ο αριθμός των νεκρών να ανέλθει στους 23, όπως ανέφερε σήμερα η πυροσβεστική υπηρεσία, ενημερώνοντας παράλληλα ότι οκτώ άνθρωποι εξακολουθούν να αγνοούνται.
Έντεκα φιλοξενούμενοι και εργαζόμενοι στο ξενοδοχείο Rigopiano επέζησαν της καταστροφής, Ο τελευταίος από αυτούς ανασύρθηκε από τα ερείπια του πολυτελούς σπα νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Οι ελπίδες για την ανεύρεση και άλλων επιζώντων, ωστόσο, εξανεμίζονται, σύμφωνα με το ΑΠΕ.
Οι εισαγγελείς στην κοντινή πόλη Πεσκάρα ξεκίνησαν έρευνα για τη χιονοστιβάδα που σημειώθηκε στις 18 Ιανουαρίου στο εθνικό πάρκο Γκραν Σάσο, έπειτα από σφοδρές χιονοπτώσεις και έναν ισχυρό σεισμό.
Πολλοί πελάτες του ξενοδοχείου θέλησαν να επιστρέψουν στα σπίτια τους αλλά δεν μπορούσαν να φύγουν επειδή ο δρόμος που οδηγούσε στο ξενοδοχείο είχε αποκλειστεί από το χιόνι.
Συντάξεις Οκτωβρίου: Πότε ξεκινά η καταβολή τους στους δικαιούχους - Αναλυτικά ανά ταμείο
01:00
Προσωπικός Βοηθός ΑμεΑ: Μέχρι πότε η προθεσμία για τις αιτήσεις - Τα κριτήρια
00:30
Απατεώνες επιχείρησαν να εξαπατήσουν πολίτη αλλά έπεσαν σε αστυνομικό
23:59
Τραύματα από μαχαίρι σε λαιμό και πόδια φέρει η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή στην Ηγουμενίτσα
23:56