ΚΟΣΜΟΣ

Ρωσία: Μητέρα επιβιώνει ως από θαύμα σε σοκαριστικό ατύχημα (vid)

Ρωσία: Μητέρα επιβιώνει ως από θαύμα σε σοκαριστικό ατύχημα (vid)
YouTube/REPORTERBOX

Ένα απίστευτο ατύχημα κατέγραψαν κάμερες στη Ρωσία. Μια μητέρα προσπαθούσε να μπει μαζί με το μωρό της σε πολυκατοικία, όταν χτυπήθηκε από μια πλάκα τσιμέντου που έπεσε από τους πάνω ορόφους.

Η 32χρονη Olga Klintsova άνοιξε την πόρτα της πολυκατοικίας και πήγε να πάρει το καροτσάκι με την κόρη της, όταν το τσιμέντο την χτύπησε στο κεφάλι. Έπεσε στο έδαφος, παίρνοντας μαζί της και το καροτσάκι. Δύο περαστικοί έτρεξαν να την βοηθήσουν και η μητέρα μεταφέρθηκε το νοσοκομείο.

Το σοκαριστικό ατύχημα συνέβη πριν από επτά μήνες, και πλέον η 32χρονη, ύστερα από πολλές θεραπείες και προσπάθεια, μπορεί να πάρει πίσω την κόρη της και να συνεχίσει την ζωή της.

Η γυναίκα τους πρώτους δύο μήνες έμεινε στο νοσοκομείο και ύστερα έπρεπε να ακολουθήσει μια σειρά από επίπονες φυσικοθεραπείες για να επανέλθει πλήρως.

«Ακόμη και οι πιο απλές κινήσεις αποδείχθηκαν πολύ δύσκολες για μένα», εξομολογείται η Klintsova.

Η κόρη της Katya όλο το διάστημα της αποθεραπείας έμενε με την γιαγιά της. Η υπόθεση της πήγε στα δικαστήρια με την μητέρα να κερδίζει αποζημίωση 63.201 ευρώ.

Οι δικαστές έκριναν τον επικεφαλής της ένωσης ιδιοκτητών Andrey Kazakov, ένοχο για αμέλεια.

Αστυνομικοί είπαν στο δικαστήριο πως ο 47χρονος άντρας γνώριζε πως οι πλάκες ήταν ασταθείς, αλλά δεν έκανε κάτι για να τις φτιάξει και δεν προειδοποίησε τους άλλους ενοίκους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ