Ανοίγει το πρώτο γυμναστήριο με personal trainer ...καμαριέρες
Στην Akihabara του Τόκιο, θ' ανοίξει το πρώτο γυμναστήριο όπου οι γυμνάστριες δε θα φορούν φόρμα γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια, αλλά θα είναι ντυμένες καμαριέρες.
Γιατί όμως ντυμένες καμαριέρες; Έχει να κάνει με το στερεότυπο ότι η συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών παρέχει σιωπηλά και αθόρυβα εξαιρετικές υπηρεσίες, συνεπώς η εικόνα μιας καμαριέρας-personal trainer, εκτιμάται πως, υποσυνείδητα θα λειτουργήσει ως κινητοποιητικός παράγων και θα προσελκύσει πελάτες.
Για την κατασκευή του MAID GYM χρειάζονται πολλά εκατομμύρια γιεν με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ζητήσουν να τους χορηγηθούν χρήματα μέσω της Ιαπωνικής ιστοσελίδας Campfire.
Oι τιμές του θα είναι λίγο «αλμυρές», καθώς πενήντα λεπτά γυμναστικής μαζί με ένα πρωτεϊνούχο ποτό θα κοστίζει 66 δολάρια.
Συνελήφθη Κοσοβάρος με ευρωπαϊκό ένταλμα από την Κροατία
21:12
Ιράν: Η σορός του Αλί Χαμενεΐ μεταφέρθηκε στην ιερή πόλη Κομ
21:02
Σε εξέλιξη επιχείρηση απεγκλωβισμού από την ΕΜΑΚ δύο Ούγγρων από φαράγγι στη Λαμία
20:54
Φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στην Αγία Ελένη Τροιζηνίας - Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις
20:51