Ανοίγει το πρώτο γυμναστήριο με personal trainer ...καμαριέρες
Στην Akihabara του Τόκιο, θ' ανοίξει το πρώτο γυμναστήριο όπου οι γυμνάστριες δε θα φορούν φόρμα γυμναστικής και αθλητικά παπούτσια, αλλά θα είναι ντυμένες καμαριέρες.
Γιατί όμως ντυμένες καμαριέρες; Έχει να κάνει με το στερεότυπο ότι η συγκεκριμένη κατηγορία επαγγελματιών παρέχει σιωπηλά και αθόρυβα εξαιρετικές υπηρεσίες, συνεπώς η εικόνα μιας καμαριέρας-personal trainer, εκτιμάται πως, υποσυνείδητα θα λειτουργήσει ως κινητοποιητικός παράγων και θα προσελκύσει πελάτες.
Για την κατασκευή του MAID GYM χρειάζονται πολλά εκατομμύρια γιεν με αποτέλεσμα οι υπεύθυνοι να ζητήσουν να τους χορηγηθούν χρήματα μέσω της Ιαπωνικής ιστοσελίδας Campfire.
Oι τιμές του θα είναι λίγο «αλμυρές», καθώς πενήντα λεπτά γυμναστικής μαζί με ένα πρωτεϊνούχο ποτό θα κοστίζει 66 δολάρια.
SPONSORED
Πιερρακάκης στο Eurogroup: Η στέγαση είναι ζήτημα κοινωνικής συνοχής για την Ευρώπη
12:37
Άνευ όρων κατάπαυση του πυρός και ελεύθερη ναυσιπλοΐα: Αυτό είναι το προσχέδιο συμφωνίας ΗΠΑ - Ιράν
12:24
«The Late Show»: Τίτλοι τέλους για την εκπομπή του Στίβεν Κόλμπερτ - Τραμπ: «Επιτέλους έφυγε»
12:17
FT: Αλλάζουν οι κανόνες για την προμήθεια υλικών από την Κίνα - Ποιοι επηρεάζονται
12:13