ΚΟΣΜΟΣ

Ανεμοστρόβιλος παρέσυρε ηλικιωμένη μαζί με τη μπανιέρα της (vid)

Ανεμοστρόβιλος παρέσυρε ηλικιωμένη μαζί με τη μπανιέρα της (vid)
Youtube

Όταν ένας ανεμοστρόβιλος πέρασε από το σπίτι της 75χρονης Αφροαμερικανής Charlesetta Williams από το Ανατολικό Τέξας, κανείς δε μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα της συνέβαινε.

 

Παρακολουθώντας τα δελτία καιρού που προειδοποιούσαν για έκτακτα καιρικά φαινόμενα ένοιωθε ότι είχε πάρει τα απαραίτητα μέτρα για να μην μπει στο «μάτι του κυκλώνα».

Τη στιγμή που πλησίαζε ο ανεμοστρόβιλος στην περιοχή έβαλε το σχέδιο της σε εφαρμογή. Έτρεξε με τον γιο της στην μπανιέρα πιστεύοντας ότι εκεί δε θα έχει πρόβλημα.

Μόνο που η μπανιέρα της 75χρονης είχε τοποθετηθεί μετέπειτα στο μπάνιο του σπιτιού, με απότέλεσμα λόγω κακής τοποθέτησης να παρασυρθεί τελικά από τον ανεμοστρόβιλο.

Αυτό που ακολούθησε ήταν σουρεαλιστικό. Η 75χρονη και ο γιος της πέταξαν κυριολεκτικά στον αέρα με την μπανιέρα και προσγειώθηκαν σε ένα κοντινό δάσος, χωρίς να πάθουν το παραμικρό.

«Ένιωσα λες και κάποιος μας είχε στα χέρια του και μας τοποθέτησε στο έδαφος», εξήγησε η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία όμως, παρά την τύχη της, ξεκαθάρισε: «δεν θέλω να ξαναπετάξω με μπανιέρα».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ