Οργισμένος ο Ερντογάν για τους «8»: Ο Τσίπρας μου είπε ψέματα
Οργισμένος εμφανίστηκε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την απόφαση μη έκδοσης των οκτώ Τούρκων αξιωματικών που αυτομόλησαν στην Ελλάδα μετά την αποτυχημένη απόπειρα πραξικοπήματος τον Ιούλιο του 2016.
Ο πρόεδρος της Τουρκίας ισχυρίστηκε ότι σε επικοινωνία που είχε με την ελληνική κυβέρνηση την επόμενη ημέρα του υποσχέθηκαν ότι το ζήτημα «θα λυθεί σε 15-20 ημέρες».
«Η Ελλάδα δεν μας δίνει ακόμα τους οκτώ που βρήκαν καταφύγιο εκεί. Τους τηλεφώνησα μία μέρα μετά την αυτομόληση και μου υποσχέθηκαν ότι θα τους παραδώσουν σε 15 με 20 ημέρες. Αυτοί οι πραξικοπηματίες, αυτοί οι τρομοκράτες πρέπει να δικαστούν στην Τουρκία» τόνισε, σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ.
«Όσο καθυστερεί η έκδοσή τους, τόσο θα κλονίζεται η εμπιστοσύνη μας στην Ελλάδα», σημείωσε.
SPONSORED
Λίβανος: Η Χεζμπολάχ ανέλαβε την ευθύνη για επίθεση εναντίον στρατιωτών στο βόρειο Ισραήλ
21:30
Πιερρακάκης - Μακρόν τα «είπαν» στο Ελιζέ για ανταγωνιστικότητα, επενδύσεις σε άμυνα και τεχνολογία
21:22
Ο Βιμ Βέντερς αποσύρει ταινία του 1975 λόγω σκηνής με γυμνή 13χρονη ηθοποιό
21:13
Σε δημόσια διαβούλευση το νομοσχέδιο για την ισότητα αμοιβής γυναικών και ανδρών - 12 ερωταπαντήσεις
21:05