O σωσίας του Χάρι Πότερ ζει στη Σιβηρία (pics)
Οι κάτοικοι της πόλης Krasnoyarsk στη νότια Σιβηρία της Ρωσίας γνωρίζουν ότι στην πόλη τους ζει ένας σταρ. Στα σοκάκια της κρύας πόλης περπατά ο πιο διάσημος μάγος του κινηματογράφου, ο Harry Potter.
Ο λόγος για τον Nikolai Posleda, που αν τον έβλεπες τυχαία στο δρόμο θα του ζητούσες αυτόγραφο καθώς μοιάζει με τον ηθοποιό Daniel Radcliffe.
Όπως αναφέρει η ρωσική ιστοσελίδα TJournal, ο Posleda εργάζεται σε βιομηχανία παραγωγής σοκολάτας και μπισκότων.
«Οι φίλοι μου παρατήρησαν πριν πέντε χρόνια ότι μοιάζω με τον Daniel Radcliffe. Υπάρχουν στιγμές που όταν περπατάω στο δρόμο μου ζητούν αυτόγραφό και να βγάλω φωτογραφία μαζί τους. Μια φορά μάλιστα, μου άρχισαν να μου μιλάνε στα αγγλικά», είπε ο Posleda στην TJournal.
Δείτε φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο Instagram. Μοιάζει στον Harry Potter;
Βυτιοφόρο παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο στην Μεσσηνία
22:21
Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί που κερδίζουν πάνω από 6,7 εκατ. ευρώ
22:09
ΣΚ Εγκλωβισμένες στα Στενά του Ορμούζ ΗΠΑ και Ιράν - Ορατός ο κίνδυνος μιας παγκόσμιας ύφεσης (pics&vids)
22:03
Νέο σεισμός μεγέθους 4 Ρίχτερ στα ανοιχτά του Λασιθίου
21:51