Μητέρα μαχαίρωσε το 5 μηνών μωρό της επειδή «άκουγε φωνές στο κεφάλι της»
Στη Φυλακή Fourth Avenue του Φοίνιξ μεταφέρθηκε μια 29χρονη μητέρα η οποία μαχαίρωσε μέχρι θανάτου το μόλις 5 μηνών μωρό της.
Ο λόγος για την Andrea Portillo η οποία δολοφόνησε το παιδί της επειδή, όπως υποστήριξε «άκουγε φωνές στο κεφάλι της».
Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν σπίτι της, στην West La Salle Street στο Buckeye στις 12:30 μ.μ το βράδυ της Δευτέρας την είδαν μέσα στα αίματα.
Το αγοράκι έφερε στο σώμα πολλαπλά τραύματα και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο παιδιατρικό νοσοκομείο του Φοίνιξ για να χειρουργηθεί ωστόσο λίγο αργότερα εξέπνευσε.
Η 29χρονη παραδέχθηκε ότι μαχαίρωσε το παιδί αλλά δικαιολογήθηκε λέγοντας ότι το έκανε επειδή δεν είχε έλεγχο των πράξεών της.
ΚΟΣΜΟΣ
Επιστήμονες ανακάλυψαν δεινόσαυρο που ονόμασαν «ερωδιό της κολάσεως» στην έρημο του Νίγηρα
09:20
ΚΟΣΜΟΣ
Η Ελλάδα στέλνει συστοιχία Patriot στην Κάρπαθο, στην Κύπρο ο Δένδιας - Χερσαία επέμβαση του Ισραήλ στο Λίβανο, σφυροκόπημα σε Ιράν και αμερικανικές βάσεις
09:10
ΚΟΣΜΟΣ
Μελάνια Τραμπ στο Συμβούλιο Ασφαλείας: «H ειρήνη δεν χρειάζεται να είναι εύθραυστη» (pics)
09:08
ΚΟΣΜΟΣ
Χερσαία επέμβαση στο Λίβανο: Ισραηλινές δυνάμεις περνούν τα σύνορα
09:04
ΕΛΛΑΔΑ