Ο Φιγιόν δεν αποσύρεται από την κούρσα για την προεδρία της Γαλλίας
Το σκάνδαλο της αργομισθίας της συζύγου του, δεν πτοεί τον Φρανσουά Φιγιόν, ο οποίος τονίζει ότι δεν θα αποσυρθεί από την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Γαλλίας και ότι θα αντιμετωπίσει «μέχρι τέλους» τις επιθέσεις αυτές.
"Όταν επιλέγει κανείς να είναι υποψήφιος σε προεδρικές εκλογές, δεν θα πρέπει να διαμαρτύρεται μετά για τη βιαιότητα των επιθέσεων (...) Θα τις αντιμετωπίσω μέχρι τέλους. Θα είμαι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές" δήλωσε χαρακτηριστικά ο Φιγιόν.
Καθώς απομένουν 80 ημέρες μέχρι τον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών, πολλά στελέχη του κόμματος θεωρούν αναγκαίο να υπάρξει ένα "σχέδιο Β" για να αντικατασταθεί ο πρώην πρωθυπουργός και να προταθεί ένας άλλος υποψήφιος.
Υπενθυμίζεται πως η Πενέλοπι Φιγιόν κατηγορείται ότι έλαβε περίπου 900.000 ευρώ ως κοινοβουλευτική βοηθός του συζύγου της και του αναπληρωτή του, χωρίς όμως να εργαστεί ποτέ στο κοινοβούλιο.
Νέα απάτη στο Αγρίνιο με θύμα ηλικιωμένη: Βάλε λεφτά και χρυσαφικά σε τσάντα και θα τα πάρει drone
11:27
Επείγουσα διακομιδή 9χρονου από τη Γαύδο στα Σφακιά - Έχρηζε άμεσης νοσοκομειακής φροντίδας
11:16
Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 2nd Annual Workforce Mobility Summit: The Metaklisis Model
11:06
Πετρέλαιο: Συμφώνησε ο OPEC+ για αύξηση παραγωγής όταν ανοίξει ξανά το Στενό του Ορμούζ
11:06