«Παιδί θαύμα» έγινε καθηγητής στο UCLA στα 18 του (vid)
Τη στιγμή που οι περισσότεροι 18χρονοι ετοιμάζουν τις βαλίτσες τους για το πανεπιστήμιο, με σκοπό να κάνουν σπουδές και στη συνέχεια να βρουν μια θέση εργασίας, ο March Tian Boedihardjo έχει καταφέρει και τα δυο.
Ο νεαρός από το Χονγκ Κονγκ πρόσφατα ολοκλήρωσε το διδακτορικό του και τώρα είναι αναπληρωτής καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια, στο Λος Άντζελες (UCLA).
Αν και δεν θέλει να τον αποκαλούν «παιδί θαύμα», έγινε πρωτοσέλιδο στα διεθνή μέσα το 2007, όταν στην τρυφερή ηλικία των εννέα, κατάφερε να λύνει ασκήσεις μαθηματικών για τελειόφοιτους του λυκείου.
Την ίδια χρόνια, έγινε ο νεότερος μαθητής που έγινε δεκτός στο πανεπιστήμιο. Για να ταιριάξει με την ηλικία του το πρόγραμμα σπουδών, το Πανεπιστήμιο του Χονγκ Κονγκ, προσάρμοσε το πρόγραμμα του, ωστόσο ο μικρός κατάφερε να αποφοιτήσει σε τέσσερα χρόνια.
Το 2011 πήρε Bachelor of Science στα Μαθηματικά και μετακόμισε στις Η.Π.Α για να συνεχίσει τις σπουδές του.
Εκρηκτική κατάσταση στο Ιράν από τις διαδηλώσεις: Για «πράκτορες ΗΠΑ - Ισράηλ» κάνει λόγο η Τεχεράνη (vid)
09:35
Απολογείται σήμερα ο 16χρονος για τον φονικό ξυλοδαρμό του 17χρονου στις Σέρρες
09:19
Ταξί: Έρχονται επαναλαμβανόμενες 48ωρες απεργίες από την Τρίτη - «Κάθε μέρα θα έχουμε διαδηλώσεις στην Καβάλας»
09:15
Επίθεση της Ρωσίας με πυραύλους Oreshnik κατά της Ουκρανίας - Στόχος ενεργειακές και στρατιωτικές υποδομές (vid)
09:01