ΚΟΣΜΟΣ

Εσείς θα το κάνατε; Βουτιά από τα 17 μέτρα μέσα σε πισίνα πλοίου (vids)

Εσείς θα το κάνατε; Βουτιά από τα 17 μέτρα μέσα σε πισίνα πλοίου (vids)
Instagram/cesiliecarlton

Μια σκηνή άκρως ακατάλληλη για όποιον υποφέρει από υψοφοβία δημοσίευσε η Σεσίλ Κάρτλον, αμερικανίδα δύτης, που πήδηξε από τα 17 μέτρα μέσα σε πισίνα κρουαζιερόπλοιου.

Η 35χρονη αθλήτρια μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram ένα τρομερό βίντεο και ρώτησε κάτι που περνάει από το μυαλό όλων: «Εσείς θα πηδούσατε;»

Το εντυπωσιακό και καθόλα τρομακτικό βίντεο τραβήχτηκε στο κρουαζιερόπλοιο Harmony of the Seas, από την φίλη της Κάρλτον - και επίσης δύτη - Σίντνεϋ Μπράουν. Σχεδόν 200.000 άτομα έχουν δει το βίντεο, που ανέβηκε στον λογαριασμό της πριν από έξι μέρες.

Το κρουαζιερόπλοιο είναι το μεγαλύτερο στο είδος του παγκοσμίως, με χωρητικότητα 5,479 επιβατών και 2,100 ατόμων πληρώματος. Είκοσι από τα μέλη του πληρώματος κάνουν παραστάσεις στο AquaTheater, όπου εργάζεται και η 35χρονη.

https://www.instagram.com/p/p

Η Σίντνεϋ Μπράουν, μιλώντας στην Daily Mail, είπε: «Έχουμε την βαθύτερη πισίνα στο πλοίο και αν το πλοίο κινείται πολύ τα νερά της πισίνας μπορεί να χαθεί».

«Αν επικρατεί κακοκαιρία και χάνουμε πολύ νερό από την πισίνα ακυρώνουμε τις παραστάσεις μας ως μέτρο προφύλαξης των δυτών που πηδούν, όπως η Σεσίλ, από τα 17 μέτρα».

https://www.instagram.com/p/p

Οι εργαζόμενοι του AquaTheater μένουν στο πλοίο για έξι με εννιά μήνες για τις παραστάσεις. «Πάντα ξεκινάμε τις πρόβες μας σε χώρο στην Νότια Φλόριντα και ύστερα έχουν περίπου δύο εβδομάδες για να στήσουμε την παράστασή μας στο πλοίο», είπε ακόμη η Σίντεϋ.

Για την ιστορία η Σεσίλ Κάρτλον είναι η παγκόσμια πρωταθλήτρια υγρού στίβου του 2013 και ταξιδεύει συχνά συμμετέχοντας σε παραστάσεις και διαγωνισμούς για να δείξει τις ικανότητες της.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ