ΚΟΣΜΟΣ

Οι δύο γάτες που έγιναν viral της εβδομάδας (vids)

Οι δύο γάτες που έγιναν viral της εβδομάδας (vids)
REUTERS/Maxim Shemetov

Οι γάτες είναι ίσως τα πιο περίεργα κατοικίδια. Αντιδρούν περίεργα, κρύβονται και κυρίως είναι οι κυρίαρχοι του χώρου. Σε όποιον χώρο και αν βρίσκονται.

Αυτή τη βδομάδα, δύο γάτες έκλεψαν την παράσταση με την συμπεριφορά τους.

Σε μια εκπομπή λοιπόν του itvnews, μια από τις καλεσμένες έφερε στο στούντιο την γάτα της, Σάμμυ, η οποία όπως φάνηκε βαρέθηκε να είναι στα χέρια της ιδιοκτήτριας της και αγάπησε την παρουσιάστρια. Την ώρα λοιπόν που προανήγγειλε τις διαφημίσεις της εκπομπής, ένιωσε μια αμηχανία καθώς η γάτα περιφέρονταν στα πόδια της.

Αφού την περιεργάστηκε λοιπόν, αποφάσισε πως την αρέσει το γραφείο του στούντιο οπότε αποφάσισε να μείνει εκεί. Στο βίντεο που τράβηξε ένας από τους τεχνικούς φαίνεται η προσπάθεια τους να απεγκλωβίσουν το κατοικίδιο το οποίο είχε βρει την ησυχία του μακριά από τους ανθρώπους, ανάμεσα στα καλώδια.

Για την ιστορία η Σάμμυ τελικά απεγκλωβίστηκε.

Ένα δεύτερο γατάκι, που πρωταγωνίστησε στο YouTube φαίνεται πως αγαπάει ιδιαίτερα τα χρήματα. Η ιδιοκτήτριά του, όπως θα δείτε στο βίντεο, έχει δώσει ως χαρτζιλίκι ένα δολάριο στο τρίχρωμο τετράποδο. Στην προσπάθεια να το πάρει πίσω όμως, δέχεται επίθεση.

Με το βλέμμα που φωνάζει «Είναι δικό μου», προφυλάσσει την περιουσία του και δεν αφήνει κανέναν να του πάρει τα χρήματα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ