Το Πεντάγωνο «ξέχασε» να δηλώσει μερικές... χιλιάδες στρατιωτικές επιδρομές
Το Πεντάγωνο... ξέχασε να δηλώσει χιλιάδες αεροπορικές επιθέσεις που πραγματοποίησαν οι αμερικανικές ένοπλες δυνάμεις επί σειρά ετών στο Ιράκ, τη Συρία και το Αφγανιστάν εναντίον μαχητών στις χώρες αυτές, όπως έγραψε ο ιστότοπος για στρατιωτικά θέματα Military Times.
Πέρσι, οι Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποίησαν τουλάχιστον 456 αεροπορικές επιθέσεις στο Αφγανιστάν οι οποίες δεν καταγράφηκαν στη βάση δεδομένων της Αεροπορίας των ΗΠΑ, αναφέρεται χαρακτηριστικά. Οι επιθέσεις διεξήχθηκαν από ελικόπτερα και μη επανδρωμένα σκάφη του αμερικανικού Στρατού.
Οι παραλείψεις μπορεί να ανάγονται μέχρι και τον Οκτώβριο του 2001, σύμφωνα με τον ιστότοπο, ο οποίος αυτοπεριγράφεται ως ανεξάρτητος ειδησεογραφικός οργανισμός.
Πάντως το Πεντάγωνο και ο Στρατός δεν απάντησαν άμεσα σε αίτημα για δηλώσεις.
SPONSORED
Τηλεφωνική επικοινωνία Τραμπ με πρόεδρο Ν. Κορέας: Τι συζήτησαν οι δύο ηγέτες
18:58
Κινηματογραφική καταδίωξη στη Μεσσηνία: Άνδρας έκλεψε όχημα και συνελήφθη μετά από τροχαίο
18:47
Στο στόχαστρο του Ιράν υποθαλάσσια καλώδια του Ορμούζ - Πώς θα επηρέαζε από τράπεζες έως τηλεργασία
18:36
Παγκόσμια ανησυχία από την έξαρση σπάνιου στελέχους του Εμπόλα στη ΛΔ Κογκό
18:27