Ονδούρα: Σύγκρουση φορτηγού με σχολικό λεωφορείο-Αναφορές για πολλούς νεκρούς (pics)
Ένα εκτός ελέγχου φορτηγό συγκρούστηκε με σχολικό λεωφορείο σε κεντρική οδό έξω από την πρωτεύουσα της Ονδούρας, σκοτώνοντας τουλάχιστον 16 άτομα και τραυματίζοντας ακόμη 34.
Η σύγκρουση των δύο οχημάτων έγινε σε δρόμο που βρίσκεται σε απόσταση 10 χιλιομέτρων έξω από την Τεγκουσιγκάλπα και οδηγεί στα νότια της χώρας. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της πρωτεύουσας.
Ο εκπρόσωπος τύπου του νοσοκομείου ανακοίνωσε πως δύο από τους τραυματίες φέρουν χτυπήματα στο κεφάλι και είναι σε σοβαρή κατάσταση.
Η αστυνομία, όπως αναφέρει το ABC NEWS, δήλωσε πως ο οδηγός του φορτηγού μετά το ατύχημα τράπηκε σε φυγή.

(REUTERS/Jorge Cabrera)

(REUTERS/Jorge Cabrera)
O Λιονέλ Σοσέδα, επικεφαλής εθνικών μεταφορών ανακοίνωσε πως είναι σε εξέλιξη έρευνα για να διερευνηθεί αν το φορτηγό, που μετέφερε φρούτα, έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα.

(REUTERS/Jorge Cabrera)

(REUTERS/Jorge Cabrera)
ΟΗΕ - Γκουτέρες: «Απάνθρωπη» η δήλωση του Μπεν Γκβιρ να σκοτώνει 30-40 κατοίκους της Γάζας την ημέρα
23:40
Επιπλέον 1.243 θάνατοι στη Γαλλία από τα κύματα καύσωνα τον Ιούλιο
23:28
Στην ΕΛ.Α.Σ. ο Συμεών Κεδίκογλου - Με πλάνα απο την Οδύσσεια του Νόλαν ανακοίνωσε την ένταξή του
23:14
Γιατί το νέο ελληνικό Χωροταξικό των ΑΠΕ... ενοχλεί την Τουρκία - Κλιμάκωση της έντασης στο Αιγαίο
23:03