ΚΟΣΜΟΣ

Πήγε στο νοσοκομείο με ημικρανία και της έβγαλαν ζωντανή κατσαρίδα από το κρανίο (vid)

Πήγε στο νοσοκομείο με ημικρανία και της έβγαλαν ζωντανή κατσαρίδα από το κρανίο (vid)
Twitter / Black Diamond Pest

Ξύπνησε μέσα στη νύχτα με αδιανόητη ημικρανία και μεγάλη δυσκολία στην αναπνοή. Στάθηκε τυχερή στην ατυχία της, καθώς η στιγμιαία απόφασή της να επισκεφθεί νοσοκομείο, αποδείχθηκε σωτήρια.

Μια 42χρονη γυναίκα από ένα χωριό έξω από την πόλη Chennai, στην Ινδία μπορούσε να φανταστεί ότι θα πάθαινε τα πάντα εκτός από αυτό που τελικά της συνέβη. Όταν έφτασε στην κλινική Stanley Medical College ζήτησε από τους γιατρούς να την εξετάσουν όσο πιο σύντομα γινόταν γιατί υπέφερε.

Σύμφωνα με το CNNi, οι γιατροί αποφάσισαν να της κάνουν ενδοσκόπηση για να δουν γιατί υπέφερε. Αρχικά δεν έβρισκαν τίποτα. Με μια πιο προσεκτική ματιά, όμως, ένας εκ των γιατρών είδε δυο μικρά πόδια εντόμου να... προεξέχουν.

«Δεν γνωρίζαμε ακριβώς τι ήταν, αλλά ξέραμε ότι έπρεπε να το βγάλουμε από το κρανίο της το συντομότερο», δήλωσε στο CNNi ο Μ.Ν. Shankar, επικεφαλής της ωτορινολαρυγγολογικής κλινικής του νοσοκομείου.

Όπως αποδείχθηκε, μια κατσαρίδα μεγέθους 2,5 εκατοστών, η οποία παρέμενε ζωντανή, είχε τρυπώσει μέσα στη μύτη και σχεδόν σφηνωθεί στην «κορυφή» της, στη βάση του κρανίου, εμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό την 42χρονη γυναίκα να αναπνεύσει.

Η κατσαρίδα ζούσε επί 12 ώρες στο κρανίο της γυναίκας και σύμφωνα με τους γιατρούς, αν έμενε για λίγο ακόμα, θα «απειλούσε» σοβαρά της ζωή της. Κι αυτό διότι θα πέθαινε, κάτι που αυτομάτως θα σήμαινε ότι το θύμα της θα κινδύνευε από πολλών ειδών μολύνσεις.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ