ΚΟΣΜΟΣ

Προκλητικός φοιτητής έκαψε χαρτονόμισμα των 20 λιρών μπροστά σε άστεγο

Προκλητικός φοιτητής έκαψε χαρτονόμισμα των 20 λιρών μπροστά σε άστεγο
snapchat

Η λογική λέει ότι θα έπρεπε να νιώθουν ευγνώμονες που έχουν τη δυνατότητα να φοιτούν σε τόσο καλά πανεπιστήμια, να βγουν μια βόλτα και να πιουν μια μπύρα στην παμπ και να τους περισσεύουν και 20 λίρες στην τσέπη. Κι όμως... όχι μόνο δεν είναι αλλά επιδεικνύουν το χειρότερό τους πρόσωπο προς ανθρώπους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες...

Ένας νεαρός φοιτητής του πανεπιστημίου Κέμπριτζ στη Βρετανία, ο οποίος μάλιστα, όπως αποκαλύφθηκε είναι μακρινός συγγενής της πρωθυπουργού της Σκωτίας, Νίκολα Στέρτζον, πιάστηκε στα... πράσα να καίει ένα χαρτονόμισμα των 20 λιρών μπροστά σε έναν άστεγο αναφωνώντας «ένα καταφύγιο για αστέγους».

Σύμφωνα, δε, με τη βρετανική Metro, αυτό το περιστατικό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Μεθυσμένα κολλεγιόπαιδα συνηθίζουν να προβαίνουν σε ανάλογες ανοησίες. Μάλιστα, φοιτητές του Πανεπιστημίου του Όξφορντ (το αντίπαλον δέος) φέρονται να καίνε χαρτονομίσματα των 50 λιρών μπροστά σε άστεγους (για να ξεχωρίζουν...).

Το περιστατικό με τον φοιτητή του Κέμπριτζ και συγκεκριμένα του κολλεγίου Pembroke του Πανεπιστημίου, προκάλεσε την οργή πολλών συμφοιτητών του. Ο Ronald Coyne, όπως ονομάζεται, αποβλήθηκε αδελφότητα στην οποία ανήκε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ