ΚΟΣΜΟΣ

Μπάρμπι με μύες: Μην τα βάλετε με αυτή τη Ρωσίδα καλλονή (pics&vid)

Μπάρμπι με μύες: Μην τα βάλετε με αυτή τη Ρωσίδα καλλονή (pics&vid)
Instagram/@julia_vins

«Όταν ήμουν 15 ξεκίνησα να αθλούμαι, δεν σκεφτόμουν ότι θα γίνω παράδειγμα προς μίμηση για κανέναν. Αλλά έχω χτίσει μια εικόνα που αρέσει στον κόσμο». Αυτά λέει η 20χρονη Julia Vins, που εντυπωσιάζει με τις αθλητικές τις ικανότητες και φέρει πια το όνομα «Muscle Barbie» (Μπάρμπι με μύες).

Η πανέμορφη Julia έχει μια πολύ διαφορετική καθημερινότητα από τα κορίτσια της ηλικίας της. Το γυμναστήριο είναι το μέρος που περνάει τον περισσότερο καιρό της και φαίνεται ότι το διασκεδάζει στο έπακρον.

Η 20χρονη «Muscle Barbie» είναι από το Σαράτοφ της Ρωσίας και μπορεί να βάλει κάτω κάθε άντρα. Είναι αθλήτρια του powerlifting και σηκώνει κιλά που μοιάζουν απίστευτα για μια κοπέλα ύψους 1.65 στην κατηγορία των 67 κιλών.

Κάνει squat με 220 κιλά, σηκώνει 120 κιλά στις πιέσεις σε πάγκο και κάνει deadlifts με 190 κιλά. Αυτά είναι τα τρία μέρη που χωρίζεται το powerlifting.

https://www.instagram.com/p/p

«Πάντα επέλεγα τον δικό μου δρόμο στη ζωή και η οικογένειά μου δεν με σταμάτησε ποτέ. Την ίδια ώρα η πλειονότητα των ανθρώπων γύρω μου δεν καταλάβαιναν για τι εργαζόμουν. Πολλοί φίλοι μου είπαν να τα παρατήσω και άλλοι με συμβούλευσαν να επικεντρωθώ στο να βρω μια δουλειά», είπε η 20χρονη μιλώντας το sputnik.

https://www.instagram.com/p/p

Το άθλημα της είναι δύσκολο και της επιβάλει πολύ καλή διατροφή με αποτέλεσμα να μην στερείται τίποτα. «Το powerlifting εκθέτει το σώμα σε περισσή προσπάθεια που μπορεί να έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία. Συμβουλεύω τους πάντες να έχουν μια ισορροπημένη δίαιτα που περιέχει αρκετή πρωτεΐνη, υδατάνθρακες και λιπαρά», εξηγεί η Vins.

https://www.instagram.com/p/p

Η αθλήτρια κατέχει τον τίτλο της παγκόσμιας πρωταθλήτριας και αρκετά παγκόσμια ρεκόρ στο παλμαρέ της, αλλά δεν καυχιέται. «Έχω κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο δύο φορές και κατακτήσει παγκόσμια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες. Αλλά δεν επιχειρώ να μαζεύω μετάλλια απ’ όλες τις διοργανώσεις. Απλά προετοιμάζομαι πολύ καλά και δείχνω τι αξίζω».

«Το powerlifting έγινε επί πληρωμή χόμπι για μένα πριν από τρία χρόνια. Είναι όλη μου η ζωή αυτή τη στιγμή, αλλά έχω και μερικά δικά μου πρότζεκτ. Συχνά εργάζομαι σαν μοντέλο για Κινέζικα βίντεο γκέιμ και είμαι ο επίσημος διανεμητής Φινλανδικού εξοπλισμού για powerlifting. Πέρα απ΄όλα αυτά έχω και μεγάλο κοινό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έχω πολύ δουλειά πέρα από το άθλημα λοιπόν», λέει η «Muscle Barbie».

https://www.instagram.com/p/p

Περισσότεροι από 40.000 άτομα ακολουθούν την ιστοσελίδα της 20χρονης, έχει πάνω από 30.000 φαν στο YouTube και 416.000 ακολούθους στο Instagram.

https://www.instagram.com/p/p

ΔΗΜΟΦΙΛΗ