Γκουτιέρες: Η Βόρεια Κορέα παραβιάζει προκλητικά αποφάσεις του ΟΗΕ
Στην καταδίκη της νέας εκτόξευσης βαλλιστικού πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα προχώρησε τη Δευτέρα ο γενικός γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτιέρες, κάνοντας λόγο περί μίας «νέας προκλητικής παραβίασης αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας».
«Οι Βορειοκορεάτες ηγέτες θα όφειλαν να συμμορφώνονται προς τις διεθνείς τους υποχρεώσεις και (σ.σ. να ακολουθήσουν) την οδό προς την αποπυρηνικοποίηση της κορεατικής χερσονήσου», ανέφερε ο Γκουτιέρες σε ανακοίνωση που έδωσαν στη δημοσιότητα οι υπηρεσίες του.
Η Βόρεια Κορέα υποστήριξε, όπως αναφέρει και το ΑΠΕ, πως προχώρησε με «επιτυχία» σε μια δοκιμαστική εκτόξευση ενός νέου βαλλιστικού πυραύλου χθες, Κυριακή.
ΚΟΣΜΟΣ
Ουκρανία: Ρωσικά drones προκαλούν ζημιές σε τρία σκάφη υπό ξένη σημαία σε ουκρανικά λιμάνια
18:24
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αλεξάνδρα Σδούκου για αγρότες: «Δεν μπορεί κάποιος να ζητά χωρίς να συζητά» (vid)
18:12
ΚΟΣΜΟΣ
ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟΙ ΚΑΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ISIS: Το χτύπημα των ΗΠΑ στη Νιγηρία και η νέα «σταυροφορία» Τραμπ – Το δόγμα της «συμμόρφωσης»
18:01
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοκίνητο έπεσε στη θάλασσα στην Πάρο – Λύθηκε το χειρόφρενο (pics&vid)
17:50
ΕΛΛΑΔΑ