Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στην υπουργική συνάντηση της G20
Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Γουάνγκ Γι θα επισκεφθεί τη Γερμανία για να συμμετάσχει στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ομάδας των 20 (G20) και το ετήσιο Συνέδριο Ασφαλείας του Μονάχου από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.
Ο Γουάνγκ προσεκλήθη από τον Γερμανό ομόλογό του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και τον πρόεδρο του Συνεδρίου Ασφαλείας του Μονάχου Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ, η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών θα επικεντρωθεί στην ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης του 2030, την ειρήνη και τη συνεργασία με την Αφρική.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Σούπερ προσφορά* για κάθε πόντο του Κώστα Σλούκα από το Pamestoixima.gr στον αγώνα Παρτιζάν-Παναθηναϊκός
13:00
ΕΛΛΑΔΑ
Απόφαση υπέρ των δανειοληπτών από τον Άρειο Πάγο - Με τη μηνιαία δόση ο υπολογισμός των τόκων
12:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Απάντηση Μαρινάκη σε Λαβρόφ: Η Ελλάδα συντάσσεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας
12:48
ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
Varun Khosla: πως η Dynamic Staffing Services (DSS) βοηθά τις ελληνικές επιχειρήσεις να αναπτυχθούν
12:45
ΕΛΛΑΔΑ