Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών θα συμμετάσχει στην υπουργική συνάντηση της G20
Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Γουάνγκ Γι θα επισκεφθεί τη Γερμανία για να συμμετάσχει στην άτυπη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών της Ομάδας των 20 (G20) και το ετήσιο Συνέδριο Ασφαλείας του Μονάχου από τις 15 έως τις 18 Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος του υπουργείου.
Ο Γουάνγκ προσεκλήθη από τον Γερμανό ομόλογό του Ζίγκμαρ Γκάμπριελ και τον πρόεδρο του Συνεδρίου Ασφαλείας του Μονάχου Βόλφγκανγκ Ίσινγκερ.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου Εξωτερικών Γκενγκ Σουάνγκ, η συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών θα επικεντρωθεί στην ατζέντα της βιώσιμης ανάπτυξης του 2030, την ειρήνη και τη συνεργασία με την Αφρική.
ΕΛΛΑΔΑ
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Άμεση επέμβαση σε έκτακτο περιστατικό στην Ακρόπολη (pics)
21:38
ΕΛΛΑΔΑ
Φωτιά σε διαμέρισμα στην Τούμπα - Εγκλωβίστηκε ζευγάρι ηλκιωμένων (pics&vid)
21:25
ΚΟΣΜΟΣ
«ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΣΥΣΤΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ»: Liveblog: Το ειρηνευτικό σχέδιο των 20 σημείων στο επίκεντρο της συνάντησης Τραμπ - Ζελένσκι
21:10
ΕΛΛΑΔΑ
Συνεχίζονται για πέμπτη μέρα οι έρευνες για τον εντοπισμό του διοικητή της Πυροσβεστικής Άνω Ποροΐων
21:08
ΠΟΛΙΤΙΚΗ