Κατασκεύαζαν «μαϊμού» Ferrari & Lamborghini από εξαρτήματα παλιών Toyota
Η αστυνομία της Girona στην Ισπανία συνέλαβε τρία άτομα για κατασκευή και πώληση «μαϊμού» Ferrari και Lamborghini, τις οποίες συναρμολόγησαν χρησιμοποιώντας εξαρτήματα παλιών Toyota.
Οι συλλήψεις έγιναν σε συνεργείο της καταλανικής πόλης την περασμένη Κυριακή. Εκεί οι αστυνομικοί ανακάλυψαν οχήματα που είχαν τροποποιηθεί έτσι ώστε να μοιάζουν με σπορ αυτοκίνητα.
Στο συνεργείο βρέθηκαν τέσσερις «Ferrari», οι οποίες προορίζονταν για πώληση, και άλλες 14 υπό κατασκευή. Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκίνησαν όταν η σπείρα προσπάθησε να πωλήσει online ένα αυτοκίνητο για 41.000 ευρώ.
Επιπλέον, σύμφωνα με την αστυνομία, ο επικεφαλής της σπείρας διαπιστώθηκε πως είχε και ένα πλήρως εξοπλισμένο φυτώριο μαριχουάνας.
Δεν είναι, πάντως, η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο στην Ισπανία. Το 2013 οι αρχές της Βαλένθια και της Μαδρίτης είχαν συλλάβει οκτώ άτομα για παρόμοιο δίκτυο κατασκευής «μαϊμού» αυτοκινήτων.
Εμπλοκή στις συνομιλίες ΗΠΑ - Ιράν: Βανς και Γκαλιμπάφ «παγώνουν» το ταξίδι στο Ισλαμαμπάντ
19:30
Συνάντηση Μητσοτάκη - Ράμα στο Μαξίμου και συζήτηση του πρωθυπουργού με Αντόνιο Κόστα στους Δελφούς
19:22
Ελληνική πρεσβεία στο Λίβανο: «Ολοκληρώνεται ο πρώτος κύκλος ανθρωπιστικής βοήθειας στη Βηρυτό»
19:13
ΣτΕ: Προσωρινή αναστολή έργων ξενοδοχείου στην παραλία Μύτακας της Μήλου
19:02