Εξιτήριο για την πρωθυπουργό της Πολωνίας μετά το ατύχημα
Μετά από μια εβδομάδα στο νοσοκομείο από τον τραυματισμό της σε τροχαίο, η πρωθυπουργός της Πολωνίας Μπεάτα Σίντλο πήρε εξιτήριο.
Η ίδια δήλωσε στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από το νοσοκομείο ότι θα παραστεί στο επόμενο υπουργικό συμβούλιο, την ερχόμενη εβδομάδα.
"Τώρα είναι καιρός για λίγες ημέρες ξεκούρασης και θα σας ξαναδώ στη συνέντευξη Τύπου την Τρίτη, μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου", είπε χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως την περασμένη Παρασκευή η πρωθυπουργική λιμουζίνα συγκρούστηκε αρχικά με ένα Φίατ και κατόπιν προσέκρουσε σε ένα δέντρο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν επίσης ο οδηγός και ένας σωματοφύλακας της Σίντλο.
Αυτό μάλιστα ήταν το τρίτο τροχαίο ατύχημα για μέλος της κυβέρνησης αφότου ανέλαβε την εξουσία το ευρωσκεπτικιστικό κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη (PiS), πριν από περίπου έναν χρόνο.
Ψώνια: Αυτά είναι τα τρία βασικά κριτήρια που εξετάζει ο Έλληνας πριν προχωρήσει σε αγορές
08:04
«Μάχη» εκπτώσεων και προσφορών στα πρατήρια καυσίμων - Έρευνα αγοράς για το πετρέλαιο θέρμανσης
07:58
Ουκρανία: Στον Πούτιν η νέα αμερικανική πρόταση για ειρήνη - «Παραγωγικές οι συνομιλίες με Ζελένσκι»
07:50
Ένα Ραμα- ζάνι που δεν μιλάει γαλλικά
07:45