Βέλγιο: Εκτροχιάστηκε επιβατικό τρένο, αναφορές για θύματα
Μια επιβατική αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε το Σάββατο κοντά στις Βρυξέλλες και σύμφωνα με αξιωματούχο του βελγικού οργανισμού για τα τρένα, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και τουλάχιστον 27 τραυματίστηκαν.
Όπως δήλωσε στα βελγικά μέσα ενημέρωσης ο Φρεντερίκ Πετί, αξιωματούχος του οργανισμού Infrabel, το ατύχημα σημειώθηκε τη στιγμή που το τρένο αναχωρούσε από τον σταθμό Leuven και κατευθυνόταν προς τις Βρυξέλλες, πριν προλάβει ακόμη να αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα.
Στο σημείο έσπευσαν σωστικά συνεργεία, ενώ σύμφωνα με το reuters δύο εκ των τραυματιών βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση.
Προς το παρόν έχουν διακοπεί όλα τα δρομολόγια των τρένων από και προς το Leuven, που βρίσκεται 20 χιλιόμετρα ανατολικά της βελγικής πρωτεύουσας.
SPONSORED
ΕΛΛΑΔΑ
Κύκλωμα έκλεβε μετασχηματιστές και ηλεκτρολογικό εξοπλισμό από αιολικά πάρκα σε Αττική και Εύβοια
15:12
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Τη Δευτέρα στο Κοιμητήριο Παπάγου η κηδεία του Γιώργου Σουφλιά
14:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δένδιας: Αποτίουμε φόρο τιμής στους Συμμάχους που αποβιβάστηκαν στις ακτές της Νορμανδίας
14:49
ΚΟΣΜΟΣ
Άγκυρα: Κρέμασε την τρίχρονη κόρη του από το παράθυρο – Στο ένα χέρι κρατούσε μαχαίρι
14:37
ΠΟΛΙΤΙΚΗ