Πέθανε ο «Τυφλός Σεΐχης», εκ των εγκεφάλων της επίθεσης στο World Trade Center
Πέθανε μέσα σε αμερικανική φυλακή, σε ηλικία 79 ετών, ο Όμαρ Άμπντελ Ραχμάν, καταδικασμένος για την τρομοκρατική επίθεση στο Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου, στις 26 Φεβρουαρίου 1993 κατά την οποία είχαν χάσει τη ζωή τους εξι άνθρωποι και είχαν τραυματιστεί 1.042.
Την είδηση του θανάτου του έκανε γνωστή ο γιος του Ραχμάν, Άμαρ, αναφέροντας ότι αμερικανός αξιωματούχος τού τηλεφώνησε και τον ενημέρωσε ότι ο πατέρας του απεβίωσε μέσα στη φυλακή.
Ο Όμαρ Αμπντελ Ραχμάν είχε θεωρηθεί ως ένας από τους εγκέφαλους της τρομοκρατικής επίθεσης του 1993. Οι τρομοκράτες είχαν τοποθετήσει βόμβες στοχεύοντας με ισχυρές εκρήξεις να ρίξουν αρχικά τον βόρειο πύργο ο οποίος θα έπεφτε και θα έριχνε τον δυτικό. Στόχος τους ήταν να σκοτώσουν δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους, κάτι το οποίο ευτυχώς δεν κατάφεραν.
Στην φυλακή οδηγείται πρόεδρος ΠΑΕ που είχε συλληφθεί για παραβιάσεις του αθλητικού νόμου
21:42
Εντοπίστηκε πολεμικό βλήμα σε οικόπεδο στον Εύοσμο
21:31
«Βιολάντα»: Τι δείχνει το πόρισμα του ΕΜΠ για τον διαβρωμένο σωλήνα
21:20
Δημοψήφισμα για την ένταξη της Ισλανδίας στην ΕΕ τους επόμενους μήνες προανήγγειλε η πρωθυπουργός της χώρας
21:20