Μ. Σουλτς: Η φλυαρία περί Grexit είναι επικίνδυνη
«Όποιος στρέφει την Ευρώπη και τη Γερμανία την μια κατά της άλλης διαπράττει αμάρτημα ως προς το μέλλον της χώρας μας. Δεν είναι συνετό να έρχεται προς συζήτηση συνεχώς το θέμα της εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη.
Πρέπει να αντιταχθούμε αποφασιστικά κατά εκείνων οι οποίοι διχάζουν την Ευρώπη. Γι’ αυτό και η πρόσφατη φλυαρία για το Grexit είνα επικίνδυνη», είπε ο Μάρτιν Σουλτς στο Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (DPA).
«Σε αυτούς τους καιρούς της παγκόσμιας ανησυχίας, είναι ιδιαίτερα σημαντικό να παραμείνει η Ευρώπη ενωμένη. Μια λειτουργούσα Ευρώπη στην οποία οι μικροί και οι μεγάλοι συζητούν ως ίσος προς ίσον είναι επίσης η καλύτερη προστασία για τις θέσεις εργασίας στη Γερμανία», προσέθεσε ο υποψήφιος καγκελάριος του Σοσιαλδημοκρατικού Κόμματος της Γερμανίας (SPD).
ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Bad news από τα στενά του Ορμούζ
07:45
Η στήριξη Ελλάδας - Γερμανίας σε πιθανή ένταξη της Κύπρου στο ΝΑΤΟ και η «σκιά» της Τουρκίας
07:39
Νέα επίθεση με drone εναντίον της πρεσβείας των ΗΠΑ στη Βαγδάτη (vid)
07:36
Σφοδροί ισραηλινοί βομβαρδισμοί στο Λίβανο - Έξι νεκροί και 24 τραυματίες (vid)
07:34