Σταμάτησε να ψάχνει τον «Μίστερ τέλειο» και παντρεύεται τον εαυτό της (Vid)
Η 39χρονη Lynne Gollogly από το από Rotherham, της Μεγάλης Βρετανίας, αποφάσισε να δώσει τέλος στην αναζήτηση του «Μίστερ Τέλειου» και έδωσε...όρκους αιώνιας μοναξιάς.
«Είμαι ελεύθερη εδώ και κάποιο διάστημα. Πλέον δεν έχει ενδιαφέρον να είμαι μέσα σε μια σχέση», είπε
Η Gollogly σκοπεύει να παντρευτεί τον εαυτό της στις 8 Απριλίου και στη συνέχεια να πάει ταξίδι στη Ρώμη για μήνα του μέλιτος. Η 39χρονη η οποία εργάζεται ως αναλύτρια επιχειρήσεων λέει ότι ο «γάμος» της θα είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι με αφορμή τα 40α γενέθλιά της, στο οποίο θα φοράει νυφικό.
Στην προετοιμασία του «γάμου» τη βοηθάει η 68χρονη μητέρα της: «Είναι κάτι που πάντα ήθελα να κάνω γιατί ο κατάλληλος άνδρας δεν εμφανίστηκε ακόμη σε μένα. Έτσι, αποφάσισα να παντρευτώ χωρίς αυτόν. Σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο θα μπορούσα να δώσω στους αγαπημένους την ευκαιρία να φορέσουν τα καλά τους ρούχα για το γάμο και να γιορτάσουμε αυτή την ιδιαίτερη μέρα για μένα» καταλήγει.
Πώς θα λειτουργεί η νέα εφαρμογή Agro-Verify - Ψηφιακός έλεγχος σε πραγµατικό χρόνο
02:00
Πότε ξεκινούν οι πληρωμές για τις συντάξεις Φεβρουαρίου - Οι ημερομηνίες ανά ταμείο
01:00
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησαν οι αιτήσεις για το νέο πρόγραμμα συνολικού ύψους 100 εκατ. ευρώ
00:30
Δανία: Δεν υπάρχουν κινεζικά ή ρωσικά πλοία κοντά στη Γροιλανδία
23:57