Παραβίασαν τα μέτρα ασφαλείας και σκαρφαλώνουν κρυφά σε ουρανοξύστη της Μ. Βρετανία (Vid)
Ένα ακόμα ριψοκίνδυνο βίντεο τράβηξε η ομάδα του «Night Scape». Αυτή τη φορά κατάφερε να σπάσει τα μέτρα ασφαλείας του δεύτερο ψηλότερου ουρανοξύστη στο Λονδίνο, του περίφημου Canary Wharf.
Το βίντεο καταγράφει την απόπειρα από το ξεκίνημά της. Από τη στιγμή που παραβιάζουν την ασφάλεια του κτιρίου μέχρι τη στιγμή που φτάνουν μέχρι την σε ύψος 235 μέτρων κορυφή του.
«Σήμερα καταφέραμε κάτι που αρχικά πιστεύαμε πως ήταν αδύνατο. Καταφέραμε κυριολεκτικά να αγγίξουμε την κορυφή της πυραμίδας. Είναι τρελό.»,λέει ο ένας από τους δύο vloggers.
Ο δήμαρχος του Λονδίνου, Sadiq Khan, σχολίασε: «Πλέον είναι πολύ δύσκολο να εγγυηθεί την ασφάλεια των πολιτών. Ωστόσο, δουλεύουμε προς την κατεύθυνση να μάθουμε πώς έγινε κατορθωτό το περιστατικό».
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (10 Απριλίου)
06:30
Πότε ξεκινούν οι Πανελλήνιες - Αναλυτικά το πρόγραμμα των εξετάσεων
06:00
Ευλογιά και αφθώδης πυρετός «καίνε» την αγορά - Στα ύψη οι τιμές του αρνιού
05:00
Πασχαλινό τραπέζι και ακρίβεια: Πόσο στοιχίζουν φέτος τα παραδοσιακά έθιμα (vid)
04:00