Πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ καταδικάστηκε σε φυλάκιση
Ο πρώην διευθυντής του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου Ροντρίγκο Ράτο καταδικάστηκε σε 4,5 χρόνια φυλάκιση, για κατάχρηση χρημάτων ισπανικών τραπεζών, των οποίων ήταν προϊστάμενος από το 2010 έως το 2012.
Ο Ροντρίγκο Ράτο τιμωρήθηκε από τον νόμο για τη λεγόμενη υπόθεση των «μαύρων καρτών» για την οποία δικάζονταν 65 πρώην διοικητές και μέλη των συμβουλίων διοίκησης των τραπεζών Caja Madrid και Bankia, για κατάχρηση 12 εκατομμυρίων ευρώ από το 2003 έως το 2012 με χρήση τραπεζικών καρτών που δεν είχαν δηλωθεί.
Το σκάνδαλο αυτό, το οποίο ξέσπασε τον Ιανουάριο του 2015, είχε προκαλέσει την πτώση του 66χρονου Ράτο, ο οποίος αναγκάσθηκε να εγκαταλείψει το Λαϊκό Κόμμα (PP) του Μαριάνο Ραχόι, του οποίου ήταν ένας από τους στυλοβάτες.
Τριμερής Φον Ντερ Λάιεν, Μερτς και Βέβερ για την Ουκρανία και τη χρήση παγωμένων ρωσικών κεφαλαίων
15:56
Νεοζηλανδή ρεπόρτερ δέχεται «επίθεση» από γλάρο - Δείτε το βίντεο (vid)
15:51
Λίβανος: Έκκληση προέδρου Αούν προς τον ΟΗΕ να ασκήσει πίεση στο Ισραήλ να σεβαστεί την εκεχειρία
15:45
O Γιώργος Παπαγεωργίου στο Game Time στέλνει διπλά χαμόγελα στα παιδιά με τα Ευχοστολίδια του ΟΠΑΠ
15:36