Ετοίμαζε ριφιφί στην Αγία Σοφία – Έσκαβε τούνελ για να κλέψει τους… θησαυρούς (vids)
Τους ιστορικούς και ανεκτίμητης αξίας θησαυρούς της Αγίας Σοφίας είχε βάλει στο μάτι ένας επίδοξος ληστής στην Κωνσταντινούπολη.
Τα σχέδια του όμως για ριφιφί χάλασαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης, καθώς ανακάλυψαν το τούνελ που είχε σκάψει από το σπίτι του έως τον ναό.
Η αστυνομία συνέλαβε τον εν λόγω άνδρα και στην έρευνα που διεξήχθη στο σπίτι του, βρέθηκαν 3 πήλινα αγγεία, 2 νομίσματα από τη βυζαντινή περίοδο και μία πόρπη τόξου η οποία ανήκει στην βυζαντινή εποχή.
Όπως αναφέρει το sondakika.com, τα ευρήματα στάλθηκαν στην Διεύθυνση Μουσείου Αρχαιολογίας για εξέταση ενώ ο δράστης κρατείται και ερευνάται η ανάμιξη και άλλων επίδοξων ληστών.
Δείτε τα βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ
Κυψέλη: Η ιατροδικαστική θα ρίξει φως στο θρίλερ με το νεκρό έμβυο - Τι υποστηρίζουν οι εμπλεκόμενοι
07:57
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Γιατί απομακρύνονται οι εσωκομματικές κάλπες στον ΣΥΡΙΖΑ - Προτεραιότητα οι βουλευτικές εκλογές
07:50
ΚΟΣΜΟΣ
Ξαφνική πλημμύρα στο Γκραν Κάνιον: Ορμητικοί χείμαρροι σάρωσαν τα πάντα - 20 αγνοούμενοι
07:43
ΚΟΣΜΟΣ
Τα δραματικά λεπτά πριν το ναυάγιο στην Κερύνεια: Σοβαρές καταγγελίες από επιζώντες για το πλήρωμα
07:40
ΠΟΛΙΤΙΚΗ