Κολομβία: Απείλησε να ανατινάξει αεροσκάφος λόγω καθυστέρησης και... απελάθηκε
Οι Αρχές της Κολομβίας απέλασαν έναν Ισραηλινό πολίτη ο οποίος απείλησε να πυροδοτήσει βόμβα μέσα στο αεροσκάφος που επέβαινε.
Ο Γιοσέφ Μπρονφέν, 48 ετών έφτασε στην Κολομβία με τουριστική βίζα από τον Παναμά και καταλείφθηκε από οργή όταν το αεροσκάφος, που θα τον μετάφερε από την Μπογοτά στην Μπαρανκίγια, είχε μεγάλη καθυστέρηση λόγω τεχνικού προβλήματος.
Πάντως δεν είχε κάποιο αντικείμενο που θα μπορούσε να δώσει την εντύπωση πως θα μπορούσε να πυροδοτήσει πράγματι μια βόμβα κάνοντας την απειλή του αληθοφανή, διευκρίνισε ο Γεσίντ Ασίσα, ένας αξιωματικός της αστυνομίας των αεροδρομίων της Μπογοτά, εξηγώντας γιατί η δικαιοσύνη της Κολομβίας αποφάσισε να μην του ασκηθεί δίωξη για την υπόθεση.
Στον ισραηλινό, που απελάθηκε την Παρασκευή και επιβιβάστηκε σε μια πτήση με προορισμό το Τελ Αβίβ, απαγορεύτηκε πάντως η είσοδος στην Κολομβία για δέκα χρόνια.
Θάνατος Μαζωνάκη: «Μια φορά τον συνάντησα» λέει ο υπνοθεραπευτής
13:07
Η μαθηματική ιδιοφυΐα που αποχώρησε από την Anthropic και έγινε το πρόσωπο της ασφάλειας της ΑΙ
13:00
Η Δανία λέει πως το ΝΑΤΟ θα έχει ευθύνη για την ασφάλεια της Αρκτικής βάσει της συμφωνίας με τις ΗΠΑ
12:55
Προσφυγή εισαγγελέα κατά της απόφασης για τους δύο κατηγορούμενους με βαρύ οπλισμό στη Θεσσαλονίκη
12:46