Απάντηση Ολάντ στον Τραμπ για τη δήλωση «το Παρίσι, δεν είναι πλέον το Παρίσι»
Ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ απάντησε στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, μετά το σχόλιο του δεύτερου σχετικά με σκέψεις φίλου του, ότι: “το Παρίσι, δεν είναι πλέον το Παρίσι”, μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις των τζιχαντιστών του Ισλαμικού Κράτους.
“Υπάρχει τρομοκρατία και πρέπει να την αντιμετωπίσουμε ενωμένοι. Νομίζω ότι δεν είναι ποτέ καλό, να επιδεικνύεται περιφρόνηση κατά μιας συμμαχικής χώρας. Δε θα το κάνω για τις ΗΠΑ και παροτρύνω τον Αμερικανό πρόεδρο, να μην το κάνει για τη Γαλλία,” δήλωσε ο Ολάντ.
“Δε θα κάνω συγκρίσεις, αλλά εδώ, οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση στα όπλα. Εδώ δεν υπάρχουν ένοπλοι που πυροβολούν κατά του πλήθους, απλά για την ικανοποίηση που προκαλεί το δράμα και η τραγωδία”, πρόσθεσε ο Γάλλος πρόεδρος απαντώντας σε ερωτήσεις επισκεπτόμενος έκθεση στο Παρίσι.
ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων
01:00
Πότε καταβάλλονται οι συντάξεις Οκτωβρίου - Από 25 Σεπτεμβρίου ξεκινούν οι πληρωμές
00:30
Μαραθώνια απολογία: Καταιγισμός ερωτήσεων για τον θάνατο του Γιώργου Μαζωνάκη στους δύο γιατρούς
23:55
Θάνατος Μαζωνάκη: Τι είπε στην απολογία 8,5 ωρών η γιατρός - Κατέρρευσε αμέσως μετά
23:45