Ενισχύει το προφίλ του ο Μακρόν με μία συνάντηση με Μέρκελ
Ο ανεξάρτητος υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές της Γαλλίας Εμανουέλ Μακρόν θα συναντηθεί με την καγκελάριο της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ τη 16η Μαρτίου, δήλωσε χθες μια πηγή στο περιβάλλον του πρώην υπουργού Οικονομίας.
Μια συνάντηση με τη Μέρκελ, καγκελάριο της μεγαλύτερης ευρωπαϊκής οικονομίας, θεωρείται πως θα ενίσχυε ακόμη περισσότερο την εικόνα του 39χρονου Μακρόν, ο οποίος θεωρείται με βάση πολλές δημοσκοπήσεις ο επικρατέστερος νικητής των προεδρικών εκλογών. Την Τρίτη, ο πρώην τραπεζίτης συναντήθηκε με την πρωθυπουργό της Βρετανίας Τερέζα Μέι.
Ένας εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης είπε προχθές Παρασκευή ότι συνεργάτες της Μέρκελ και του Μακρόν συζητούν για να οριστικοποιήσουν την ημερομηνία της συνάντησης.
Η πηγή στο περιβάλλον του Μακρόν διευκρίνισε πως η συνάντηση αναμένεται να γίνει στο Βερολίνο.
Κατά πολλές πρόσφατες δημοσκοπήσεις ο Μακρόν θα κερδίσει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών τη Μαρίν Λεπέν, η οποία αναμένεται να συγκεντρώσει το υψηλότερο ποσοστό στον πρώτο γύρο.
Ποιους προορισμούς ψάχνουν Έλληνες και ξένοι ταξιδιώτες ως προορισμούς για το Πάσχα
04:00
Διακοπές του Πάσχα: Πότε κλείνουν - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
03:00
Πολεοδομικός χάρτης της Αθήνας: Διαθέσιμος με ένα κλικ
02:00
Μητρώο Ιδιοκτησίας και Διαχείρισης Ακινήτων: Σύντομα σε λειτουργία - Τι αλλάζει
01:00