Φιλιππίνες: Τζιχαντιστές αποκεφάλισαν έναν Γερμανό όμηρο (pic)
Έναν Γερμανό που κρατούσε όμηρο από τον περασμένο Νοέμβριο ανακοίνωσε ότι εκτέλεσε με αποκεφαλισμό, η ισλαμιστική οργάνωση Αμπού Σαγιάφ των Φιλιππίνων.
Σε βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο εικονίζεται ο αποκεφαλισμός του άνδρα αυτού, που φέρεται ότι είναι ο Γιούργκεν Κάντνερ, Γερμανός υπήκοος.
Το βίντεο εντοπίστηκε από την ομάδα SITE που παρακολουθεί τους ισλαμιστικούς ιστότοπους. Σε αυτό, ένας άνδρας που κρατά μια ματσέτα σκοτώνει τον όμηρο.
Η Αμπού Σαγιάφ πιστεύεται ότι κρατά πολλούς ομήρους και έχει απελευθερώσει αρκετούς μετά την καταβολή λύτρων. Η διορία για την καταβολή λύτρων για τον Κάντνερ έληξε την Κυριακή, σύμφωνα πάντα με τη SITE.
ΚΟΣΜΟΣ
Ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά άστρα στο σύμπαν ετοιμάζεται να εκραγεί
14:53
ΕΛΛΑΔΑ
ΥΠΑΑΤ: Ξεκινά η ενεργοποίηση ιδιωτών κτηνιάτρων για την αντιμετώπιση της ευλογιάς
14:51
CULTURE
Oasis, Φιλ Κόλινς και Pink διεκδικούν μια θέση στο Rock & Roll Hall of Fame για το 2026
14:42
ΕΛΛΑΔΑ
Φυλακές Δομοκού: Μαχαίρια, κινητά και φορτιστές βρέθηκαν στα κελιά - Φωτογραφίες και βίντεο από τη νέα έφοδο του ελληνικού FBI
14:36
ΚΟΣΜΟΣ