ΚΟΣΜΟΣ

Χιλή: το «στοιχειωμένο» σπίτι που τρόμαξε ακόμα και την αστυνομία (vid)

Χιλή: το «στοιχειωμένο» σπίτι  που τρόμαξε ακόμα και την αστυνομία (vid)
YouΤube

Πολλοί κατά καιρούς υποστηρίζουν ότι μένουν σε στοιχειωμένα σπίτια, αλλά σχεδόν ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται από τις Αρχές. Κι όμως αυτό φαίνεται πως συνέβη τώρα σε μια πόλη της Χιλής.

 

Ήταν στις 26 Φεβρουαρίου, όταν αστυνομικοί κλήθηκαν να εξετάσουν ένα σπίτι στο Puerto Montt, στο νότιο τμήμα της χώρας, αφού οι απελπισμένοι ιδιοκτήτες του, είχαν καλέσει στον αριθμό έκτακτης ανάγκης για να παραπονεθούν ότι είχαν τρομοκρατηθεί από ...αφύσικες δυνάμεις.

Στεκόντουσαν στην αυλή του σπιτιού και περίμεναν την αστυνομία. Όταν τους είδαν να πλησιάζουν τους είπαν ότι φοβόντουσαν να μπουν μέσα επειδή υπήρχε μια παράξενη δραστηριότητα στο εσωτερικό του.Έλεγαν ότι πράγματα κινιόντουσαν από μόνα τους και ...πετούσαν εδώ κι εκεί.

Οι αστυνομικοί δεν τους πίστεψαν, αλλά γρήγορα άλλαξαν γνώμη με όσα παράξενα άρχισαν να συμβαίνουν.

Μιλώντας στους δημοσιογράφους ο αξιωματικός Boris Olavarría González ανέφερε ότι κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους ένα μαχαίρι έπεσε από το...πουθενά.

Ήταν εξαιρετικά παράξενο. Ευτυχώς φορούσαμε αλεξίσφαιρο γιλέκο και γι’ αυτό δεν είχαμε σοβαρούς τραυματισμούς. Πρόκειται για κάτι που βλέπουμε σε ταινίες τρόμου και πραγματικά είναι ανεξήγητο. Στην αρχή δε μπορούσα να πιστέψω ότι είχε συμβεί κάτι τέτοιο. Στη συνέχεια άρχισε να βγαίνει και καπνός.

Σύμφωνα με την ιδιοκτήτρια του σπιτιού Marria Urra, τα ...παράξενα φαινόμενα ξεκίνησαν στις 8 Φεβρουαρίου, ήταν ήπια στην αρχή αλλά με το χρόνο γίνονταν όλο και πιο έντονα και έτσι αποφάσισαν να καλέσουν την αστυνομία.ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ