Ποντίκι καθυστέρησε πτήση για τέσσερις ώρες
Ένα μικρό ποντίκι ήταν υπεύθυνο για την τετράωρη καθυστέρηση πτήσης της British Airways από το Λονδίνο στο Σαν Φρανσίσκο.
Ενώ λοιπόν όλα έμοιαζαν έτοιμα για την απογείωση, το πλήρωμα του αεροσκάφους εντόπισε τον απρόσκλητο επισκέπτη και ενημέρωσε τους επιβάτες ότι δεν είναι δυνατόν να πετάξουν μαζί με το ποντίκι -άρα θα έπρεπε να αλλάξουν αεροπλάνο.
Αστειευόμενοι μάλιστα τους είπαν ότι "δίχως διαβατήριο το ποντίκι δεν μπορεί να μπει στις ΗΠΑ".
Χρειάστηκε όλοι να περιμένουν ένα τετράωρο έως ότου βρεθεί άλλο αεροσκάφος, αλλά όπως μετέδωσαν αμερικανικά ΜΜΕ, οι επιβάτες έδειξαν κατανόηση.
Απολογούμενο ακόμη μια φορά το πλήρωμα για την καθυστέρηση είπε από το μεγάφωνο λίγο πριν από την απογείωση μετά την αλλαγή του αεροπλάνου "είμαστε έτοιμοι να πετάξουμε και είμαστε ευτυχείς που όλοι όσοι επιβαίνουμε έχουμε δύο και όχι ...τέσσερα πόδια".
Πολωνία: Θέλει να επαναφέρει τον φόρο στα υπερκέρδη πετρελαϊκών για φθηνότερα καύσιμα
20:39
Η Aramco ακύρωσε φορτία πετρελαίου προς την Ευρώπη: Προβλήματα στον αγωγό Ανατολής - Δύσης
20:25
Υεμένη: Πάνω από 100.000 εκτοπισμένοι εξαιτίας των συγκρούσεων στο δυτικό τμήμα της χώρας
20:16
Πιερρακάκης στη «Handelsblatt»: «Η Γερμανία να εμπνευστεί από τις ελληνικές μεταρρυθμίσεις»
20:05