Καλλιτέχνης βουτά σε μια μπανιέρα γεμάτη με σπασμένα γυαλιά (vid)
«Bain Brise». Έτσι ονομάζει το καλλιτεχνικό του έργο ο Ελβετός Yan Marussich.
Ο 40χρονος καλλιτέχνης βρέθηκε στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας για να παρουσιάσει το έργο του. Μπήκε γυμνός σε μια μπανιέρα και ο βοηθός του άρχισε να τη γεμίζει με σπασμένα γυαλιά μέχρι που τον κάλυψε. Το μόνο που εξείχε ήταν το χέρι του το οποίο το κρατούσε τεντωμένο ψηλά.
Στη συνέχεια υπό την μελωδία ενός τσέλο και με το ελεύθερο χέρι του άρχισε σιγά σιγά να μετακινεί τα κοφτερά γυαλιά μέχρι που απελευθερώθηκε. Απαιτήθηκαν περίπου 60 λεπτά για να βγει από την μπανιέρα σώος και χωρίς ούτε μια γρατζουνιά στο δέρμα του.
«Ο Yann Marussieh βουτά το κοινό του σε μια οπτική και αισθητηριακή άπνοια έως ότου το σώμα απελευθερώνεται στην αντήχηση του σπασμένου γυαλιού» γράφει ο ίδιος στην περιγραφή της παράστασής του.
Ο Marussich για πρώτη φορά έκανε αυτή την παράσταση πριν από 7 χρόνια.
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47