ΚΟΣΜΟΣ

Καρκινοπαθής ψάχνει να βρει την επόμενη σύντροφο για τον σύζυγό της...

Καρκινοπαθής ψάχνει να βρει την επόμενη σύντροφο για τον σύζυγό της...
Twitter

Υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι γνωρίζοντας ότι πλησιάζει ο θάνατός τους, δημιουργούν μια λίστα με ευχές τις οποίες προσπαθούν να εκπληρώσουν. 

 

Η πρωταγωνίστρια της ιστορίας μας έκανε κάτι πολύ πιο σπάνιο. Η λίστα της περιλαμβάνει τη δημιουργία ενός προφίλ για τον σύζυγό της, ώστε αυτός να το χρησιμοποιήσει όταν εκείνη φύγει από τη ζωή.

Ο λόγος για τη συγγραφέα Amy Krouse Rosenthal η οποία έγραψε στους New York Times ένα κείμενο στο οποίο αναφέρει στους αναγνώστες ότι αντιμετωπίζει μία προθεσμία «η οποία σε αυτή την περίπτωση είναι πιεστική» και ότι χρειάζεται να πει κάποια πράγματα τώρα όσο έχει την προσοχή του κοινού, αλλά και παλμό.

Ήταν το 2015 όταν η Rosenthal διαγνώσθηκε με καρκίνο των ωοθηκών. Την ίδια περίοδο το τρίτο της παιδί έφευγε για το πανεπιστήμιο. Όπως ήταν φυσικό η καθημερινότητά της με τον σύζυγό της Jason άλλαξε.

Όπως γράφει στο κείμενο: «Είναι ένας άντρας που είναι εύκολο να τον αγαπήσει κανείς. Εγώ τον αγάπησα από την πρώτη μέρα.» Η Rosenthal φτιάχνει ένα γενικό προφίλ για τον σύζυγό της, βασισμένο στις 9.490 μέρες που έχουν μείνει μαζί και περιγράφει την εμφάνισή του, την αγάπη του για τη μουσική και τις «υπέροχες κάλτσες του!».

«Είναι ο άντρας, που επειδή ξυπνά πάντα νωρίς, μου κάνει έκπληξη κάθε Κυριακή πρωί κάνοντας περίεργα πρόσωπα με τα σύνεργα του καφέ: όπως το κουτάλι, την κούπα και μία μπανάνα», γράφει.

Στο τέλος του κειμένου της τονίζει ότι θέλει κάτι που είναι αδύνατο. Περισσότερο χρόνο. Ελπίζει, όμως, ότι το «σωστό πρόσωπο» θα διαβάσει το κείμενό της, θα βρει τον Jason και ακόμα μία ιστορία αγάπης θα ξεκινήσει.

Τίτλος του κειμένου είναι το: «You May Want to Marry My Husband» («Μπορεί να θέλεις να παντρευτείς τον άντρα μου») και μπορείτε να το διαβάσετε όλο ΕΔΩ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ